Šta nutricionisti preporučuju za skidanje sala sa trbuha: KOKTEL ZA DORUČAK KOJI MJESEČNO TOPI 3 – 4 KG. SALA!

Prvih dana možete imati „zanimljive“ osjećaje u stomaku, ali ne brinite – sve će brzo proći. Vaš digestivni trakt počeće da radi kao sat!

Ovo je jedan od najzdravijih i najukusnijih doručaka, jer u sebi sadrži vitamine i minerale koji poboljšvaju izgled kože, kose, normalizuju metabolizam i snaži organizam. Takođe, ako svakodnevno uzimate ovaj doručak, uklonit ćete nečistoće iz organizma i očistiti crijeva.

Uz to, bezuslovno se rješava problem lijenih crijeva i opstipacije, sagorijevanje masnih naslaga i normalizuje težinu. Poslije mjesec dana konzumiranja ovog koktela, lako ćete izgubiti 3-5 kilograma suvišNe težine, a najveći dIo oko stomaka! Ten kože, kosa i nokti postaju zdravi i lIJepi, a stomak će se polako “istopiti”.

Za pripremu ovog doručka POTREBNO JE: 300 ml kefira (ili nemasnog jogurta), 2 supene kašike ovsenih pahuljica, 1 kafena kašika samljevenog lanenog sjemena, 1 kafena kašika kakaoa u prahu i 5 – 7 mesnatih suhih šljiva

VAŽNO: Doručak se priprema uveče za sutradan.

Prelijte sa malo kipuće vode (100 ml) suhe šljive. Poklopite i ostavite odstoje 5-10 minuta.

Za to vrijeme u činiju staviti ovsene pahuljice, samljeveno laneno sjeme i kakao. Preliti kefirom i dobro sve izmiješati.

Nabrekle šljive sitno isjeckajte (možete u blenderu do stanja „pirea“ ili u super sjecku, ili ručno) i dodajte u prethodnu smjesu. Dobro izmiješajte i ostavite u frižider.

Ujutro izvadite iz frižidera i uživajte u svom zdravom i ukusnom doručku. Rezultati će ubrzo biti vidljivi, najkasnije u roku od mjesec dana.

SAVJET PLUS:

Prvih dana možete imati „zanimljive“ osjećaje u stomaku, ali ne brinite – sve će brzo proći. Vaš digestivni trakt počeće da radi kao sat!

Narodnamedicina