ŠTA NAM PORUČUJE TAROT ZA PONEDJELJAK 13. MAJ 2019.

Danas sam otvorila tarot špil pod nazivom Tarot of the New vision koji nam pokazuje ono što se nalazi u pozadini djelovanja koja preduzimamo i skrivene posljedice naših postupaka.
Inspirisan je Rider Waite Smith špilom koji se najčešće i koristi u otvaranjima.

Astrologinja Vesna Grujić posmatra svijet oko sebe. Nije sve kao što izgleda, a nije ni kako smo zamislili. Radi od 8:30h, čeka da zvoni u 16:30h i počne da živi onaj ljepši dio dana. Voli svoju mačku. Ne voli da ustaje rano. Ne voli jagode. Voli da gleda u zvijezde. I ove nebeske i one astrološke. Možda tu pronađe odgovore. Tel./Viber: 00 381 600260378

Danas je vrlo moguće da se desi neka katastrofa svjetskih razmjera u vidu požara ili eksplozije u zemljama nastanjenim arapskim stanovništvom, Bliski istok. Na našim prostorima nema opasnosti te vrste, a vrlo vjerovatno da će vijest stići sa zakašnjenjem i neće moći da se uradi mnogo da se stabilizuje.

Ne izlazite iz kuće bez prijeke potrebe u smislu da se šetate, sjedite po restoranima i kafićima. Obavite samo ono što je neophodno i provedite dan u krugu porodice i svom domu.

Savjet je da izbegavate skupove i gužvu jer su strasti uzavrele i lako možete biti kolateralna šteta nekog sukoba. Atmosfera je naelektrisana.
Dan nije povoljan za ljubav, pa ako planirate da prvi put izađete sa nekim na sastanak, odložite za neki drugi dan.

U toku dana se donose značajne odluke svjetskih moćnika vezano za medije i protok informacija, neke vrste zabrana koje će uticati i na nas pojedinačno.

O tome će se javno govoriti za neko vrijeme. Ljudi neće biti zadovoljni time, pa će doći do pobune.