Šta nam donosi pomračenje Sunca u Jarcu 26. decembra

Astrolog Peđa Petrović

26. decembra 2019. u 6:12h je prstenasto pomračenje Sunca u znaku Jarca♑️ na 4 stepena. To je ujedno i mlad Mjesec u Jarcu♑️ u prirodnom X polju zodijaka. Globalno na red dolaze rješavanje statusa karijere, reputacije, unapređenja, posao… Svako pomračenje i mlad mjesec donosi završetak jedne faze u životu i početak nove.

Sagledajte koje životno polje vas je mučilo u posljednjih par mjeseci i sa ovim pomračenjem okončajte tu agoniju.

Od jula ove godine počela su vaša razmišljanja o promjenama. Ovo je idealno vrijeme da završite tu lošu fazu i započnete novu. Sama pomisao da treba nešto da prekinete, promijenite i krenete naprijed je za mnoge teška odluka, dosta bolna, puna strahova i neizvjesnosti. Pomračenja Sunca su jako bitna u našim životima.

U zavisnosti od položaja i aspekata planeta u natalnoj karti mogu se vidjeti koje su to promjene i novi počeci. Kod nekog to će biti ljubav, posao, nekretnine, izvori prihoda… a kod nekog bolesti i problemi sa zdravljem. Pomračenje je riječ koja govori o tome da se mora nešto pomračiti, promijeniti milom ili silom u roku od par mjeseci. Prve rezultate tih promjena vidjećete za dvije nedjelje u fazi pomračenja i punog Mjeseca u Raku♋️ 10. januara 2020. godine a konačno odgovor na sve to u junu 2020. u fazi pomračenja mjeseca i sunca. Dobri su aspekti ovog pomračenja i srećne okolnosti najviše za Jarac ♑️, Bik♉️ i Djevica♍️, takođe Škorpije♏️ i Ribe♓️. Loši aspekti pomračenja za Ovan♈️,Rak ♋️ i Vaga♎️. Ostali znaci takođe će osjetiti pomračenje u zavisnosti od postavke natalne karte.

Krenite u budućnost, a ružnu prošlost ostavite iza sebe. Na mundanom planu pomračenje se dešava na potezu od Bliskog istoka ka Indiji, Tajlandu, Maleziji, Indoneziji, Filipinima pa sve do sjevernih dijelova Australije. U tim krajevima svijeta mogući su neki potresi, prirodne nepogode, nestabilnosti itd.

(aura.ba)