Šta najavljuje numerologija za 2019: “TROJKA” DONOSI IZOBILJE!

2019 – om godinom vladat će “trojka”, a numerolozi kažu da je to godina obilja. A šta “trojka” donosi vašem ličnom broju?

, Image: 393620328, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

Kako se dolazi do broja za 2019. godinu?

Kada saberete sve brojeve 2019. dobićete slijedeće:
2+0+1+9=12.
A onda opet 1+2=3. Dobijamo najznačajniji broj za 2019. Godinu; dakle “trojku”.

U svijetu numerologije ovo je broj koji podržava kreativnost. Samim tim se zaključuje da je ovo broj pjevača, glumaca, muzičara, ali i svih sanjara.
Trojka je, takođe, broj komunikacije. Nije slučajno da je, kada je posljednji put vladala Trojka (2010) društvena mreža Fejsbuk doživjela potpunu ekspanziju, kao i da je Oskara te godine dobio film “Društvena mreža”.

3 je energičan broj, pa nemojte da se začudite ako vam se od dešavanja u 2019. godini zavrti u glavi. Bilo bi poželjno da budete na oprezu i da se s vremena na vrijeme podsjećate da malo usporite, ali trebalo bi i da nudete sposobni da živite u trenutku.

Šta ova godina znači za vaš numerološki broj?
Prije svega treba da izračunate svoj numerološki broj za ovu godinu. Saberite cifre datuma rođenja i sabirajte dok ne dobijete jednocifren broj. Mi ćemo ga za vas povezati sa energičnom trojkom.
Na primjer, ako ste rođeni 23. 8. to izgleda ovako – 2+3+8=13; 1+3=4

Dakle, “četvorka” je vaš numerološki znak za ovu godinu.

Ako je vaš broj 1
Ni sada nije čudna ona izreka – biti prvi nije slučajno. Ove godine sav vaš dosadašnji naporan rad će se isplatiti. Biće baš uzbudljivo biti vi. Bićete fokusirani samo na važne stvari u životu. Ovo je godina napredovanja u poslu i velikih promjena, ali pazite da se ne zaljubite u sebe.

Ako je vaš broj 2
Ovo je godina za ljubav. Ako ste sami već duže vrijeme,osmjehnuće vam se ozbiljna veza. Romantika i provođenje vremena sa partnerom će biti ono što vas zanima. Ako ste zauzeti, ili će svako od vas naći novog partnera ili će vam se odnosi učvrstiti, zahvaljujući intimnostima.

Ako je vaš broj 3
Ove godine ćete biti veoma zaposleni svojim novim kreativnim projektom. Vaše umjetničke crte ličnosti će doći do izražaja. Vrijeme je da živite život baš onako kako volite i u to ćete uložiti sve svoje kreativne napore. Snovi mogu da vam se pretvore u stvranost.

Ako je vaš broj 4
Ovo je godina u kojoj ćete prionuti na posao. Vrijeme je da već sada počnete da planirate kako ćete da ostvarite svoje dugoročne ciljeve. Nikada ne znate šta može da vam se desi u životu, zato stvarajte zalihe na sve strane. Reagujte na vrijeme da bi ste mogli da pravite mudre izbore.

Ako je vaš broj 5
Držite se čvrsto jer će za vas ovo biti prilično neugodna godina. Ne pravite nagle i ishitrene odluke, jer može da vam se obije o glavu. Ovo nije godina za velika i čvrsta obavezivanja ni na jednom životnom polju, zato se držite malih stvari.

Ako je vaš broj 6
Spremni ste da se ove godine skrasite i da napravite veliku promjenu u životu. Može da se desi da vas partner zaprosi, pa da se i vjenčate. Možda dobijete bebu, ili napravite veliki poslovni iskorak iz svakodnevice. Uglavnom, ovo je godina šansi za vas.

Ako je vaš broj 7
Stvari koje će da vam se dese u ovoj godini će da vas natjeraju da se preispitujete oko svega u životu. Fraza “zašto ja?” biće vam stalno u glavi. Dobro se zapitajte ko ste i šta ste i držite se toga da ne biste emocionalno posrtali. I ne zaboravite da tražite pomoć onda kada vam je potrebna.

Ako je vaš broj 8
Ove godine će vam se sve vrtiti oko novca, ali i biće ga u ogromnim količinama. Ako ste nezaposleni naći ćete dobro plaćen posao. Ako već imate posao, dobićete unapređenje ili bar povišicu. Ovo je godina i za dobru investiciju. Uložili ste dovoljno napora da vam krene u karijeri.

Ako je vaš broj 9
Budite spremni ove godine na veliku isplatu. Spremite se i da se otarasite onih koji vas koče u ostvarenju ciljeva. Otvaraju vam se novi horizonti i trebalo bi da razmislite o krupnim promjenama. Slijedi vam uspjeh. Sve će ići svojim tokom, samo ako pustite da vrijeme učini svoje.

Colorful Christmas Card For Seasons Greetings. Christmas Tree With Red Balls. Gifts Or Presents In The Front Of Wooden Background. Chalkboard With Text 2019 For Happy New Year, Image: 392922801, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Panthermedia