Šta način na koji kucate poruke govori o vama?

Komuniciranje putem različitih aplikacija i društvenih mreža postalo je dio naše svakodnevice. Način na koji kucate poruke može da otkrije neke crte vaše ličnosti.

Neki ljudi gotovo da mogu da kucaju poruke bez gledanja u ekran, dok ima i onih koji s mukom jedva sastave nekoliko rečenica. Provjerite kojem tipu vi pripadate.

Tip jedan: Kucanje s obje ruke

Tehnologija vam nije strana, a pritom su vam brzina i efikasnost važnije od tačnosti. Vjerovatno ste mlađa osoba čiji su se palčevi istrenirali od igranja brojnih igrica i korišćenja najnovijih aplikacija. Volite da se zabavite, ne možete da zamislite svoj život bez interneta.

Tip dva: Kucate jednom rukom, odnosno kažiprstom

Vi ste metodični. “Polako i sigurno do cilja” je vaš moto. Odgojeni u doba starih telefona i početaka televizije u boji, žalite za danima kada je život bio jednostavniji. Drugim rečima, verovatno ste ostarili. Nove tehnologije vam često zadaju muku, ali ipak se trudite da se prilagodite i ne ostanete “van svijeta”, piše Kodex.me.

Tip tri: Kucate na bilo koji drugi način

Vi ste tehnološki naučnik. Vi idete u korak s vremenom i uvek ste među prvima kada su novotarije u pitanju. Koristite glas kako biste uštedili vrijeme, šaljete snimke, videe. Vaš telefon je vaš lični asistent, bez njega vi ne biste bili ono što jeste. On je jednostavno neizostavan dio vaše ličnosti.

Koji ste vi tip?