Šta koja dama voli: Žene rođene u znaku Strijelca padaju na opasne momke, Škorpije traže rivala u krevetu!

 

Nema žene koja nema svoj omiljeni tip muškarca. Iz ugla Zodijaka gledano, ukusi su još različitiji pa se tako tačno može utvrditi na koje su muškarce žene najslabije.

Ovan

Obožavaju igre mačke i miše. Vole da jure muškarce koji su najteži za „ulov“ a kada ih „uhvate“, skapiraju da im i nisu tako interesantni.

Bik

Najviše vole muškarce koji su čvrsti kao stijena i imaju nepokolebljiv stav. Problem nastaje ako su i žene Bikovi takve.

Blizanci

Nerealne su i vječito razmišljaju o muškarcima koje ne mogu imati. Ako i dođu u priliku da se spoje sa takvima, nešto krene naopako, i onda moraju sve ispočetka.

Rak

Vole slatke muškarce, nježne i naizgled izgubljene. Onda se osjećaju važno što im daju utjehu, zaštitu i sigurnost, ali je problem ako takva veza potraje jer i ženama Rakovima u nekom trenutku treba čvrsta ruka.

Lav

Jedino ih zanimaju muškarci koji će im se klanjati i biti toliko očarani njima da će ih svakodnevno zvati i tražiti da se viđaju.

Djevica

Traže isključivo lijepe muškarce i one koji im mogu intelektualno parirati. Ta kombinacija je često nemoguća.

Vaga

Same sebe muče jer se spajaju sa muškarcima kojima su one prelijepe i dobre u svemu, pa svoje želje i principe zbog njih gaze.

Škorpija

One kao da ne traže idealnog muškarca već rivala. Nekog s kim bi se u svemu takmičile, naročito u krevetu. Jako često forsiraju muškarce koji vole igre, pa makar te igre bile pogubne za oboje.

Strijelac

Ukus žena rođenih u znaku Strijelca je takav da najviše vole čudne, opasne i neobično zanimljive momke. Ništa lijepše nego naći nekog za koga ne znaju kakav će biti uveče a kakav ujutro.

Jarac

Traže suštu suprotnost od sebe, pa često zaglave u vezama sa nekim ko im ni po čemu ne odgovara, ali ne mogu protiv svoje prirode. Moraju sniziti očekivanja i više misliti na svoj ukus.

Vodolija

Kako je riječ o kreativnom i nepredvidivom znaku, tako i žene Vodolije moraju kraj sebe da imaju nekog ko je u isto vrijeme „vjetropir“, „mađioničar“, senzualna i duhovita osoba.

Ribe

Najviše će tražiti muškarce dosta starije od njih, sa daleko većim životnim iskustvom. Žele nekoga uz koga će se u svakom trenutku osjećati sigurno i seksi.