ŠTA KAŽU ASTROLOZI ZA SEADA HAMZIĆA: SEJO BOY JE ROB EROTIKE

On ima pomalo deformisane kriterije u ljubavi. Prosto traži osobu koju će stalno morati da osvaja, koja će ga stalno stavljati na iskušenja. U ljubavnim igricama voli biti potčinjen.

Sead Hamzić – alias Sejo Boy, je Vaga sa mjesecom u Škorpionu. Veliki je humanitarac, ima duše, što bi rekli mi Balkanci. Voli pomoći drugima i nije imun na tuđu nevolju i nesreću. Pravedan je i blagonaklon čovjek, ali nije imao sreće sa položajem Mjeseca, jer je on u Škorpionu, a to za muškarca baš nije najbolji položaj.

To mu daje pomalo deformisane kriterije u ljubavi. Prosto traži osobu koju će stalno morati da osvaja, koja će ga stalno stavljati na iskušenja. Žene mu se bacaju pred noge, ali njega to ne oduševljava i ne privlači, želi on biti taj koji osvaja, a onda u ljubavnim igricama voli biti potčinjen.

Pomalo je i rob erotike i to njenih krajnosti, što mudro čuva za sebe. Majka mu je svetionik i uzor u svemu. Plaši se porodičnih obaveza, jer je njegov život satkan od rizika raznih profila. Iznad svega cijeni ličnu slobodu, koja mu dozvoljava da mijenja kriterije i ima mogućnost izbora. Nikako ne voli da je stavljen pred svršen čin.

Zna vrlo dobro šta su dužnosti i obaveze, zna da bez napora nema uspjeha. Osjetljivog je zdravlja i sklon prolaznim depresijama. Njegov broj je 8, dan subota, doba dana – noć, životinja kamila, boja indigo plava. Oprezan je, dugo mjerka plijen ali kad krene kraj priče se zna. Onaj/ona koja hoće da ga osvoji mora bezpogovorno ići za njim, nikako ga ne ometajući u njegovim željama i namjerama.