ŠTA KAŽE HOROSKOP, ZBOG ČEGA STE TAKO POSEBNO PRIVLAČNI?

Horoskop nam može otkriti i koliko smo privlačni drugim ljudima, a svaki znak ima nešto što ga čini posebno privlačnim. Doznajte koje su to najatraktivnije osobine svakog horoskopskog znaka

Ovan

Ovan je snažan i samopouzdan i uvijek dobije ono što želi, a najprivlačnija osobina Ovna je njegova neovisnost. Ovan ne misli o stvarima o kojima ostatak znakova misli. On reagira na strast i impuls. Zato je neodoljiv, piše Zadovoljna.hr.

Bik

Bik je društveni znak koji voli uživati u životu te je uvijek u središtu pažnje. Njegovu sposobnost da se istakne u masi mnogi smatraju najprivlačnijom osobinom Bika.

Blizanci

Djeluju sramežljivo i rezervirano, ali mnogi im baš zbog toga ne mogu odoljeti. Zbog njihove povučenosti i činjenice da žele ostaviti dojam da ih je teško osvojiti, drugima su još više poželjniji.

Rak

Rak privlači druge ljude svojom toplom i brižnom naravi. Ljudi se jednostavno osjećaju dobro kada se uspiju približiti ovom izrazito obiteljskom i vjernom znaku. Lav

Dominantan i nikad pasivan, Lav zna da je samopouzdanje najvažnije. On je glavni, a drugi ga slušaju. Lav je taj koji će učiniti prvi korak i ugrijat će atmosferu gdje god se pojavi.

Djevica

Krasi je artistički i lingvistički um, a njeno vješto baratanje riječima može svakoga oboriti s nogu. U ljubavnim vezama vole do beskraja i natrag. Daju se bezrezervno, druge vole više od sebe, što umije očarati kod ovog analitičkog uma.

Vaga

Na glasu kao jedan od najpoželjnijih horoskopskih znakova, Vaga pršti šarmom, ljepotom i ljubaznošću. Vaga je kao ona magična žena koju muškarci vide u usporenim scenama u filmu kada je ugledaju prvi put u životu.

Škorpion

Škorpion je odvažan i strastven, a drugi si ne mogu pomoći da ih njegova vatrena narav ne obori s nogu. Ovaj horoskopski znak zrači energijom kojom lako zarazi sve oko sebe.

Strijelac

Smatra se najsretnijim znakom horoskopa, ali Strijelac je i puno više od toga.Drugi njegovu spontanost smatraju vrlo uzbudljivom i privlačnom jer je Strijelac uvijek voljan isprobati nove stvari.

Jarac

Brzi um i smisao za humor glavni su Jarčevi izvori privlačnosti. Njegova duhovitost može opiti drugu osobu.

Vodenjak

Uvijek misli na druge i jako je drag i zbog toga je ljudima najprivlačniji. Uvijek kaže i učini ono što treba kako bi iznova osvojili i očarali partnera.

Ribe

Pomalo mračna i misteriozna narav glavni je adut Riba. Čine se povučenima i zarobljenima u vlastitom svijetu, što se može činiti kao usamljen život, ali poput crne rupe u svemiru, njihova mračnost magnetski privlači ljude.