Šta kaže astrologija o Jeleni Karleuši? Hrabra Lavica bez dlake na jeziku!

Veoma je inteligentna, potreban joj je partner na kome će vječito pokazivati intelektualnu nadmoć. Nekako je u skladu s tim i odabrala svog sadašnjeg muža koji joj ni u kakvom aspektu nije dorastao.

Beogradski astrolog Milan Ristanović uradio je za Aurine čitatelje natalnu kartu Jeleni Karleuši.  Evo šta najpoznatiji astrolog na Balkanu kaže o jednoj od najpoznatijih ličnosti šoubiza 21. vijeka.

Jelena Karleuša je rođena u znaku Lava sa podznakom Raka. Ovu kombinaciju imaju i Robert de Niro, Ben Aflek, Arnold Švarceneger, Sandra Bulok, Luis Viton i mnogi drugi. Položaj Sunca u trenutku njenog rođenja, u vatrenom i fiksnom znaku Lava, daje joj samouvjerenost, dostojanstveno držanje i ulogu vođe. A toplina i preosjetljivost, kad su u pitanju najmiliji, dolazi od podznaka.

Jelenin Mjesec je u znaku Vodenjaka. Dosta je emotivna i lako povredljiva, od malena razmažena; ima ogromnu potrebu da bude glavna u svemu, svakoj priči, svakoj radnji.

Veoma je inteligentna, potreban joj je partner na kome će vječito pokazivati intelektualnu nadmoć. Nekako je u skladu s tim i odabrala svog sadašnjeg muža koji joj ni u kakvom aspektu nije dorastao.

Dobra je majka, ostavlja djeci dovoljno slobode da se mogu samostalno graditi kao ličnosti. Pravi greške zbog nerazmišljanja. Mora uvijek biti prva, glavna i najglavnija. Izbor muževa se kosi sa njenom samostalnošću i željom da bude posebna. Zaštita joj je Mjesec, koji sa sobom donosi obilje iluzija, maštarija i i nestalnosti. Za nju erotika nije erotika i seks nije seks ako je sve obično i stereotipno.

U kuhinji nije nevješta ali to smatra gubljenjem vremena. Vremenom će razvijati i neke druge talente osim muzike, jedan od njih je svakako predviđanje događaja. Ima naravno dugačak jezik ali i kad “lupeta”, barem ima svoje mišljenje i ne pokušava se ubaciti u središnju matricu. Tako stiče obažavaoce i mrzitelje i to joj savršeno odgovara. Zna biti i dušebrižna i okrutna u samo pola sata vremena.

Slabašnog je zdravlja, moraće o tome da vodi računa u godinama koje dolaze. Najbolji aspekt njenog horoskopa je Jupiter na samom Ascendentu, što je znak velike sreće koja je prati kroz život, posebno što se ova planeta nalazi na mjestu svoje egzaltacije – u Raku. Zbog ovog planetarnog giganta Sunčevog sistema ona ima veliku dozu optimizma, hrabrosti i odvažnosti da pokaže sve svoje atribute.

(aura.ba)