Šta je crna magija, magija slučajnog nagaza, porodično prokletstvo: Čuvajte se zla sa raskrsnica!

Porodično prokletstvo je bez sumnje, najteži oblik crne magije, zato što ne pogađa samo jednu generaciju neke porodice, nego se prenosi i proteže čak na sedam budućih pokoljenja!

Crna ili tamna magija se odnosi na korištenje nadnaravnih moći u zle i sebične svrhe. Crna magija je maliciozna. Ona podrazumijeva manipulisanje energijama koje mogu, ako tako osoba želi, nanijeti štetu drugome. Da bi rezultati bili valjani medijum mora znati pravilno izvesti određeni ritual.

NAGAZI – MAGIJSKI RITUAL
Magija koja se pravi na zemlju (u vidu takozvanog ‘nagaza’) ponajprije djeluje na zdravlje nekog pojedinca ili cijele porodice, često stradavaju kosti (ruku, nogu, kičme), pa se osoba – žrtva ‘nagaza’ bezrazložno spotiče i/ili pada čak i na potpuno ravnoj površini, pri čemu katkada ima utisak kako ju je nešto nevidljivo gurnulo ili podiglo u vis, a zatim bacilo na zemlju.

Nerijetko stradavaju i vene i to kod ljudi u srednjim i poznim godinama, koji se uz velike napore jedva kreću. U nepovoljnim okolnostima ‘nagaz’ može izazvati i teška reumatska oboljenja i kod mladića, i kod djevojaka.

Pod nagazom smatra se i sljedeće ; Mnoge osobe idu kod raznih deka i baka po selima za otklanjanje magija,uroka itd.i onaj ko vam to uradi obično kaze (uzmi ovo sada i baci na neku raskrsnicu ili na neki dio puta).

Vi poslušate i uradite tako,međutim prvi slučajni prolaznik koji nađe na to mjesto “POKUPI ” negativnu energiju spalu sa vas i poslije sedam dana počinju zdravstvena dešavanja raznih oblika kao i psihološka. I tako sve u krug, začarani naravno. Kraja nema tom zlu skidanja čini po raskrsnciama.

PORODIČNO PROKLESTVO
Porodično prokletstvo je bez sumnje, najteži oblik crne magije, zato što ne pogađa samo jednu generaciju neke porodice, nego se prenosi i proteže čak na sedam budućih pokoljenja!
Porodično prokletstvo može nanijeti kako osoba sa strane, tako i neko unutar same porodice.

Najteža kletva je majčina, kada proklinje čedo, koje je rodila, pa zbog toga – upozoravamo majke i očeve, braću i sestre – nikada ne proklinjite svoje bližnje, a niti ikoga drugoga!
Posljedice ove vrste magije gotovo su nesagledive, a mogu obuhvatiti sve što je gore navedeno!

Porodično prokletstvo se ne može otkloniti (to su samo zablude).Prokletstvo na porodicu naš dragi gospod je nametnuo iz njemu znanih razloga, često je to zbog naših loših djela, kletvi, krivokletstva itd.
Niko osim gospoda prokletstvo ne može da raskine i zato radi prokletstva nemojte se obraćati raznim vračarama, vidovnjacima i drugima jer su tu nemoćni. Ono što mi možemo da odradimo jeste samo molitva, prilozi hramovima, dijeljenje sadake, post i dobra djela.

SIMPTOMI ILI ZNAKOVI PROKLETSTVA

Duševna i emotivna razrušenost osobe (mentalne smetnje), psihičke bolesti, duševno – emotivni slomovi.

BOLESTI – hronične ili koje si naslijedio od svojih predaka

Kad žena ima problema sa svojim ženskim organima (npr. problemi oko menstruacije, neplodnost, spontani pobačaji), neplodnost kod muškarca

Razdori (braća ne pričaju, ili ne pričaju roditelji međusobno ili s djecom), česte svađe u obitelji, raspadanje obitelji

Stalni nedostatak novca, neprosperitet.

NEUSPJEŠNOST, česti porazi u životu: dobro krene, a onda sve krene nizbrdo.

Ako ti se stalno događaju neke NESREĆE u životu.

SAMOUBOJSTVA ili NEPRIRODNE SMRTI u tvojoj obitelji.

(Zoran Petrović)