Šta je astrologija i kako nam može pomoći u životu: Sve o Strijelcima, kako zavode, kako ih zavesti, ko im je idealan partner

STRIJELAC I LjUBAV: Idealan partner: Blizanci. Dobar brak sa: Vagom i Vodolijom. Erotska privlačnost sa: Ovan i Lav. Opreznost sa: Djevicom i Ribama. Erogene zone:  Noge, butine i predio ispod koljena.

ŽENA STRIJELAC: Malo je otkačena, zar ne? Sigurno rijetko srećete ovako pametno, brbljivo žensko stvorenje, totalno operisano od lukavosti i laži. Ona je zaista takva i još je jako naivna. Neizlječivo. Ima sopstveno i izgrađeno gledište. U ljubavi je liberalna. Osvaja na prečac.

Vjerovatno joj je kuća puna sirotih, malih, napuštenih kuca i maca, vjerovatno obožava da se igra sa klincima, vjerovatno briše suze čitajući poeziju i vjerovatno se suprotstavlja svakom bezdušniku i negativcu. Stalno je u nekim planovima, akcijama, na putovanjima i okružena prijateljima koji je obožavaju. Nije uopšte agresivna?! Onda počnite da se preispitujete šta je, koliko i gdje radila tada i tada, pitajte je zašto joj telefonira bivši momak i zašto sanja tako smiješne i glupe snove i vidjećete takvu erupciju besa o kojoj ćete još dugo razmišljati ležeći na nekom od odjeljenja za intenzivnu njegu u traumatološkoj bolnici. Da, to je ona – žena Strijelac. Ali to zaista niste smjeli da joj radite – znate iz fizike da se usijano gvožđe ne stavlja u ledenu vodu, ako ne želite da se ‘puši’. Doduše, već sutra će vas obasipati cvijećem i čokoladicama, iskreno tugujući zbog vaših bolova. Pružite joj ruke i dozvolite da vas ponese ka najdaljim i najljepšim zvijezdama na nebu. Sjetite se samo divne dobre vile iz bajke o kojoj ste sanjali kao dijete. Znajte da je jedna baš pored vas.

MUŠKARAC STRIJELAC: Da li ste čitali ‘Don Kihota’? Ako jeste, onda će vam sve biti jasno. Taj na koga ste se namjerili ima običaj da juriša na bijelom konju i obara vetrenjače. Ako niste dobri Sančo Pansa pa da cijelog života jašete za njim i previjate mu razbijena koljena, odustanite.

M3351M-T013

Nježan je ljubavnik i podaruje ženi neslućena zadovoljstva. Nije posebno  nevjeran. Voli povjerenje. Partnerki obično uljepša život. Strijelac je nepopravljivi optimista, entuzijasta i usijana glava. Ako ste i vi u tom fazonu, odlično! Umjećete zajedno da letite na krilima mašte, neobuzdani, djetinjasti i srećni. Nikada mu nemojte polivati vrele snove vodom. To ne podnosi. Takođe, nemojte ga ni sumnjičiti, preturati mu džepove, zapitkivati ovo i ono i cmizdriti – odjezdiće u punom galopu. Jedino što traži od vas je da budete veseli, dobroćudni i sa puno buba u glavi. Zar to nije divno? Sve ono što su drugi nazivali pogrešnim imenom naivnost i nezrelost, on će umjeti da cijeni.

VI I VAŠ PODZNAK

STRIJELAC – OVAN ONA: temperamentna, otvorena, srdačna, takmičarski nastrojena, strastvena. ON: sportista, erotičan, duhovit, ambiciozan, ekstrovertan.

STRIJELAC – BIK: ONA: ima smisao za biznis, praktična, preduzimljiva, erotična, spor, introvertan, hedonista, biznismen, pasivan.

STRIJELAC – BLIZANAC ONA: komunikativna, avanturista, razdragana, površna. ON: kreativan, duhovit, genijalan, nepozdan, vječiti putnik.

STRIJELAC – RAK: ONA: divno se nadgrađuje, analitična, saosjećajna, požrtvovana. ON: brižan, hipohodar, nesiguran, osjećajan, traži pažnju.

STRIJELAC – LAV ONA: egzaltirana, optimista, bučna, teatralna, kolerična. ON: talentovan, velikodušan, duhovit, ne podnosi konkurenciju, strastven.

STRIJELAC – DJEVICA ONA: popustljiva, kooperativna, nervozna, principijelna. ON: analitičan, uporan, pronicljiv, poslovan, obrazovan.

STRIJELAC – VAGA ONA: društvena, talentovana, diplomata, optimista, staložena. ON: šarmer, društven, površan, talentovan, duhovit.

STRIJELAC – ŠKORPIJA ONA: malodušna, nepovjerljiva, teatralna, vrijedna, grandoman. ON: diskretan, sumnjičav, poslovan, diplomata, posesivan.

STRIJELAC – STRIJELAC ONA: dobronamjerna, dinamična, avanturista, talentovana. ON: optimista, duhovit, dinamičan, talentovan, osjećajan.

STRIJELAC – JARAC ONA: tajanstena, ambiciozna, materijalista, uzdržana. ON: grandoman, ambiciozan, sujetan, posesivan, nedokučiv.

STRIJELAC – VODOLIJA ONA: društvena, ambiciozna, uspješna, društvena, srdačna. ON: nepredvidiv, nepouzdan, originalan, nevjeran, intelektualan.

STRIJELAC – RIBE ONA: nesigurna, umjetnička priroda, promjenjivog raspoloženja. ON: avanturista, nepouzdan, popustljiv, prilagodljiv.