Šta doručkujete – pecivo, žitarice, jaja, kafu ili ne jedete ništa: ŠTA TO GOVORI O VAMA?

Vjerovatno ste već čuli da je doručaj najvažniji obrok u danu. Međutim, da li ste znali da ono što doručkujete može da otrkije nešto više o vašoj ličnosti?

Jaja i tost
Ako za doručak odabirete ovo, cijenite klasiku i ne volite da se razbacujete novcem. Moguće je da ste osoba koja voli rano da se budi i da uživa u mirnoj tišini prije užurbanog dana koji je pred vama.

Kafa
Ako je vruća šoljica kafe vaš izbor za doručak, vjerovatno ste uvijek u pokretu. Iako možda nije najzasitnija ili najhranjivija opcija, doza kofeina će vam sigurno pomoći da lakše prebrodite užurbano jutro.

Tost sa avokadom
Ako ujutro jedete avokado, kako piše The Sun, vi ste osoba koja je uvijek u trendu i znate koja je najnovija moda. Ovakav doručak je hranjiv i ukusan, pa to govori da ste vi osoba koja cijeni finije stvari u životu, ali držite do zdravlja i zdrave ishrane.

Zašećerene žitarice
Ako to doručkujete, a niste dijete, znači da ste ipak i dalje dijete u duši. Iako je to jako slasna poslastica, stručnjaci kažu da ne bi trebalo da pretjerujete sa ovakvom vrstom obroka.

Integralne žitarice
Možda ste prije bili ljubitelji slatkih žitarica, ali ste zbog zdravstvenih prednosti prešli na integralne. Najvjerovatnije je da ste u pravu, ali visok sadržaj vlakana izvrstan je za zdravlje.

Palačinke i vafli
Bez obzira da li ste napravili tijesto ili kupili gotovo, ovo je doručak u kom najviše uživate. Ako jedete ovo svaki dan, vjerovatno bi trebalo da pripazite na unos šećera, ali ako je to u posebnim prilikama, na primjer za rođendan, onda nema brige. To znači da znate da uživate u životu i da ne hajete za tuđa mišljenja.

Smuti
Vrlo ste svjesni svoga zdravstvenog stanja i uvijek ste u pokretu. Ne treba vam mnogo vremena da ovo konzumirate za doručak i brzo možete da nastavite sa predstojećim dnevnim planovima, a pritom ćete dobiti vitamine koji su vam potrebni. Znate kako vas dobar doručak može pripremiti za ostatak dana i to se vidi.

Pecivo
Ova raznovrsna hrana za doručak može biti slatka i slana, baš kao i vi. Zasitna hrana savršena je ako ste u pokretu, ali i ako želite da sjednete da doručkujete uz novine i šoljicu čaja.

Ne doručkujete
Vjerojatno baš i niste jutarnja osoba. To je razumljivo, možda uvijek kasnite i nemate vremena ni kafu da popijete do posla. Pokušajte da podesite alarm 15-ak minuta ranije kako biste stigli ipak nešto da pojedete,