Šta donosi mlad Mjesec u Ovnu 24. marta: Idealno je vrijeme da se situacija s korona virusom raščisti!

Astrolog Peđa Petrović

24. marta u 10:28h je Mlad Mjesec na 4 stepena Ovna ♈️.
U posljednje vrijeme glavna vijest je Korona virus, koja je preokupirala naše životne navike, probleme i sve ono sa čim smo se susretali prije početka virusa. Ovaj astrološki i astronomski događaj je idealno vrijeme da se konačno nešto završi sa tim virusom i započne nova faza metoda liječenja ili medicina otkrije sasvim nešto novo u vezi toga.

Medicina dosta zna o samom virusu, ali postoji šansa da se puno toga još otkrije što je vezano i za nastanak virusa.

Mlad Mjesec je upravo završetak jedne faze i početak nove faze u našim životima, a i globalno gledajući na prilike u svijetu i oko virusa. Za oko dvije nedelje, 8. aprila u fazi Punog Mjeseca u Vagi♎️ vidjećemo prve rezultate i sagledati da li smo na pravom putu.

Do kraja juna su mogući problemi sa virusom, a i kasnije u zavisnosti u kom dijelu svijeta živite.
Narednih dana je dobro nešto započeti, a prije toga završiti sve što vas je mučilo i opterećivalo. Problemi na poslu, ljubavi, u kući, porodici i sve što vas je sputavalo i blokiralo sada je idealno vrijeme da podvučete crtu i konačno sve to ostavite iza sebe. Kod nekih to će teško ići, biće prisutni strahovi i brige da se nešto završi.

Takođe neizvjesnost i strah šta donosi to novo i čemu sve to vodi. Prolongiranjem završetka nečega što ne valja samo produžavate agoniju. Zato je ovo idealan trenutak da hrabro krenete naprijed i ružnu prošlost ostavite iza sebe. Mnogi su to uradili u fazi Mladog Mjeseca u Ribama♓️ oko 23. februara, a oni koji su čekali i prolongirali eto prilike da to sada učine.