Šta donosi Mlad Mjesec (mladina) u Blizancima (13.06. 2018): Škorpije bi mogle biti podvrgnute operaciji, Lavu dobre finansije, Vodlijama idealno vrijeme za začeće…

Spremite se na velike promjene do 28. juna. Pojedini znaci koji vole ozbiljnost i dubinu razgovora sada mogu biti mrzovoljni, neraspoloženi i povrijeđeni

Iako su Blizanci brbljivi, sada je vrlo povoljan period da otvoreno kažete sve što vam na duši leži i da na lak način uspostavite komunikaciju. Pojedine osobe mogu ponovo uspostaviti komunikaciju dok neke osobe mogu i da se posvađaju. Jaki aspekti mogu vam podariti dobro zapažanje i neke iznenadne odluke. Bilo bi jako povoljno da baš sada ostavite neke poroke, a znatno je naglašen prestanak pušenja koje sada može biti jako uspješno sa mladim Mjesecom u Blizancima.

Udruživanja, vesele komunikacije i mnoge lijepe energije su sada pred nama. Ipak, pojedini znaci koji vole ozbiljnost i dubinu razgovora sada mogu biti mrzovoljni, neraspoloženi i povrijeđeni. Svi treba da nastojimo da ostavimo neki naš porok i da budemo opušteni, veseli i nasmijani.

Kako mogu pojedinačni znaci osjetiti ovaj mlad Mjesec? Mlad Mjesec se dešava u trećoj dekadi Blizanca (13.06. 2018) pa sve treće dekade znaka će biti više obuhvaćene mladim Mjesecom.

Ovan
Mnogi Ovnovi sada mogu imati spretne ruke da nešto rade ili pišu neki rad. Naglašena je komunikacija sa braćom, sestrama, komšilukom, prijateljima. Vi ste dobar govornik ali ipak se može desiti da nemate odgovor na svako pitanje. Čuvajte se svađa.

Bik
Odličan položaj za neku kupovinu ili realizaciju odluke koju ste planirali od ranije. Moguća je mala sumnjičavost za neki posao. Posljednja dekada će biti dosta zanimljiva i interesantna za blistavo i lijepo druženje.

Blizanci
Kod vas je zaista lijepo položen ovaj Mjesec koji nema loše aspekte pa vam može dati u narednih pola godine jako važan poslovni aspekt. Pojedini Blizanci rješavaju postojeći problem dok neki imaju bitne promjene.

Rak
Kod vas se dešava da Merkur ulazi u vaš znak i pravi opoziciju sa Saturnom što nije baš lak aspekt. On od vas može tražiti da se malo osamite i razmislite dok vam pozitivni Uran ne da viziju koju pokrećete. Mjesec iz Blizanaca vas gura naprijed da preuzmete inicijativu.

Lav
Vrlo povoljan period za treću dekadu jer utiče odlično na vaše projekte. Naglašena su vaša prijateljstva i vaše bitne poslovne veze. U večernjim satima i Venera ulazi u vaš znak pa možete očekivati dobre emotivne i finansijske tokove.

Djevica
Mnoge Djevice sada mogu biti pretrpane sa obavezama pa je potrebno da napravite prioritet. Sposobni ste da radite više stvari u isto vrijeme i udruženi sa drugima sada dajete veće rezultate. Naglašeno je uzajamno pomaganje i solidarnost.

PROČITAJTE I OVO

Mjesečeve mijene za 2018. godinu

Vaga

Divna pozicija ovog Mjeseca može vam dati dobar period za putovanje, planiranje godišnjeg odmora, čitanje ili reportažu o lijepim destinacijama za uživanje u odmoru.

Škorpija
Vi možete imati raspravu o novcu ili neke Škorpije mogu baš sada imati operaciju. Bitna je razmjena mišljenja, komunikacija sa drugim ljudima. Neke diskusije i preokreti sada se mogu dešavati samo u vašoj glavi.

Strijelac
Posljednja dekada Strijelca treba da izbjegava naređivanje drugim ljudima ili partneru da biste izbjegli svake nesporazume. Potreban je oprez pri donošenju bitnih odluka.

Jarac
Vas očekuje dosta posla koji treba završiti u isto vrijeme pa se možete osjećati dekoncentrisano. Kako je mlad Mjesec u polju zdravlja i svakodnevnice, i na tom polju može biti problema i nervoze.

Vodolija
Vas može ovaj Mlad Mjesec učiniti sretnim i zadovoljnim. Kako se dešava u vašem petom polju, onda mogu biti djeca u pitanju ili čak začeće djeteta. Imate mnogo podrške prijatelja koji su sada na vašoj strani.

Ribe
Vi možete da uživate u nekoj kupovini nečega novog i neobičnog. Popularnost je dosta naglašena. Jedan od roditelja je sada naglašen u smislu da se možda vi preselite kod njega ili on kod vas. Sve što sada uradite može da potraje do punog Mjeseca koji je 28. juna.