Šta donosi Mars u Jarcu od 16. februara do 30. marta: Vodolijama probleme sa zakonom, Djevicama uspjeh

Astrolog Peđa Petrović

Od 16. februara do 30. marta Mars tranzitira kroz znak Jarca. Mars u Jarcu♑️ je veoma izdržljiv, uporan, ambiciozan, energičan, radan i vrijedan.
U lošim aspektima može biti hladan, rezervisan, egoista, samoživ i materijalista.

Ono što je karakteristično za ovaj tranzit je posao, karijera, novac i velika želja za uspjehom. Zemljani znaci Jarac♑️, Bik♉️ i Djevica♍️ imaće najviše šanse za uspjeh u ovom periodu. Dosta povoljna pozicija za mnoge životne oblasti, a najviše posao i karijeru.

Takođe Škorpije♏️ i Ribe♓️ imaju povoljne aspekte.

Ovnovi♈️, Rakovi♋️ i Vage♎️ imaju lošije aspekte Marsa u Jarcu♑️. Obratite pažnju na zdravlje, pripazite na poslu i izbjegavajte konflište u emotivnim odnosima.
Vodolije♒️ dosta nervoze, nesanica i zakonski problemi.
Blizanci♊️ pripazite na zdravlje i problemi sa novcem partnera.
Lavovi♌️ puno posla i obaveza koji mogu prouzrokovati premor i pad imuniteta.
Strijelčevi♐️ su preokupirani finansijama, troškovima i zaradom.

Bez obzira koji ste znak i podznak u horoskopu, ovaj Mars u Jarcu♑️ donijeće i dobre i loše aspekte u zavisnosti od položaja i aspekata planeta i natalnih polja u trenutku rođenja.
Ukoliko možete da se sjetite bliske prošlosti ovaj Mars u Jarcu♑️ donijeće nešto slično što vam se dešavalo u periodu od polovine marta do polovine maja 2018. god, takođe od polovine avgusta do polovine septembra 2018. god dok je Mars tranzitirao isto u Jarcu♑️.