Šta dan u nedelji na koji ste rođeni otkriva o vama: VAŽNO JE RODITI SE U ČETVRTAK!

Logično, uglavnom se vezujemo za datum rođenja, eventualno za određenu godinu.

Međutim, rijetko se bavimo danom u nedelji kada smo došli na svijet, a on otkriva mnogo toga o vašoj ličnosti. Provjerite da li su vam taj četvrtak, subota ili možda nedelja, donijeli sreću i šta otkrivaju o vama.

Ponedjeljak
Maštovite osobe, sklone improvizaciji, ne vole da planiraju unaprijed. Najbolji poslovi za njih su iz oblasti putovanja, umjetnosti ili komunikacije. Ne vole birokratiju i sterilna radna mjesta. U ljubavi su strastveni i romantični. Radije će maštati o savršenoj ljubavi, nego se zadovoljiti osrednjom vezom.

Utorak
Snaga uma i velika energija su zaštitni znak ljudi koji su rođeni ovog dana. Veoma su ambiciozni i ne staju dok ne ostvare svoje ciljeve. Odlično se snalaze u poslovima koji od njih zahtijevaju veliku kontrolu ili odgovornost, a to su vojska, precizna nauka, istraživanje ili kulinarstvo. Za njih je romantika gubljenje vremena

Srijeda
Odlično barataju brojevima i sjajno se snalaze u komunikaciji sa ljudima. Za njih su savršeni poslovi kao što su advokat, tužilac, novinar ili političar. Zanima ih sve što ima veze sa matematikom, astronomijom i elektronikom. U ljubavi, teško poklanjaju svoje povjerenje drugoj osobi. Vole avanturu i često varaju svoje partnere jer žele da probaju sve i nauče nove stvari.

Četvrtak
Dobrodušne i otvorene osobe. Sreća ih prati, naročito u poslu. Svaki projekat pripremaju do posljednjeg detalja. Za njih su najidealniji poslovi u industriji, bankarstvu i trgovini. U ljubavi vole da sve bude po njihovom. U osnovi su veoma odani, sve dok ih ne slažete ili izdate, što ne praštaju ni u ljubavi ni u prijateljstvu.

Petak
Velikodušne osobe sa velikim samopouzdanjem. Ponekad izgube dodir sa realnošću, ali to nadoknađuju optimizmom koji ih vraća na pravi put. Imaju mnogo uspona i padova u životu, i teško se nose sa ljudima koji lažu i pretvaraju se. Idealne profesije su iz oblasti prodaje, mode, zanata ili dekoracije. Za njih je ljubav najvažnija stvar u životu.

Subota
Optimisti su i stvari uvijek gledaju sa pozitivne strane. Sporije “pale”, ali kada jednom uhvate zalet, skoro ih je nemoguće zaustaviti. Medicina, farmacija, arhitektura ili etnologija su najbolje grane za izbor posla. U poslu sve postižu isključivo napornim radom, jer mogu da se oslone jedino na sebe. U ljubavi više od svega cijene uzbuđenje.

Nedjelja
Često se oslanjaju na podršku drugih i imaju sreće. Briljiraju u poslovima sa finansijama. Uživaju u igrama u kojima često pobjeđuju. Za njih je okruženje veoma važno. U prijateljstvu su zahtjevni, a u ljubavi vjerni. U vezi cijene originalnost i nastoje da se ponašaju na pravi način. Ne prija im pomisao na istovremenu vezu sa više partnera. Zadovoljni su jedino kada je strast obostrana.