Šta čeka svaki horoskopski znak do kraja godine: Lavovi sigurno dobijaju u igrama na sreću, Bikove čeka lijepo poznanstvo, Blizance prehlade, a Ribe vijest o potomstvu

Autor: Damir Igor, astrolog i numerolog

OVAN:

Posao:

Ulazite u jedan daleko mirniji poslovni period. Mnoge od vas očekuju značajne prilike za profesionalno napredovanje. Uglavnom dolaze prilično neočekivano. Tako, ako ste razmišljali o nekom novom poslovnom poduhvatu, kao što je promjena posla ili početak novog posla, kao što je širenje vlastitog biznista, ili ste pak nezaposleni, samo naprijed, hrabro i sa vjerom u uspjeh. Ono što je jako važno naglasiti, to je da ćete imati vrlo značajnu podršku drugih ljudi kroz posao. Takođe, očekuju vas vrlo zanimljiva poznanstva, kao i druženja sa osobama, sa kojima ste poslovno povezani.

Financije: Financijska situacija bit će sasvim stabilna. Ukoliko ste razmišljali o poslu koji podrazumijeva odlazak u drugu regiju ili državu, radi ostvarenja boljeg prihoda, ili pak poslu koji podrazumijeva suradnju sa strancima, imajte na umu da je to prava opcija za vas i više se intenzivirajte po tom pitanju.
Igre na sreću: Ovaj period vam vezano uz igre na sreću, neće nikako biti naklonjen. Ipak, ne odustajte. Brojevi na koje biste obavezno trebali igrati ovog mjeseca su: 1, 13 i 24.

Emocije i ljubav: Odnos sa partnerom će biti vrlo skladan i harmonican. Očekuje vas mnogo dobre zabave, a možda, i općenito savjet je – više se posvetite zabavnom životu.
Slobodni: Suviše ste razočarani i ranjivi. Svakako je da nećete biti spremni na nekakav ozbiljniji odnos. Ako očekujete od nekog odnosa, da će prerasti u nešto više, Vaša očekivanja ce vrlo brzo pasti u vodu. Nekima od Vas će se u ovom periodu dogoditi da upoznate osobu s kojom bi se odnos mogao razviti u nešto više, ali daleko od onoga čemu Vaše srce teži. A, možda još uvijek ne možete raskrstiti sa emotivnom boli iz prošlosti, pa ste prilično zatvoreni za nova ljubavna dogadanja. Što god da je, važno je ne upasti u zamku patnje. Uvijek, kada sebe uhvatite u patnji, stavite fokus svojih misli na ono što Vam pričinjava sreću. To nikako ne znači zanemarivati negativne emocije, već promjenu fokusa, zahvaljujući kojoj ćete (između ostalog) postepeno izgraditi sposobnost suočavanja sa svojom emotivnom patnjom, te najzad, otvoriti se za nova iskustva.

Brakovi: U ovom periodu, na relaciji između partnera i Vas, doći će do pojačane bliskosti. Mnoge očekuje uspostava vrlo korisnog dogovora, ili zajedničko usmjerenje na realizaciju bitnog cilja. Ukoliko Vaš partnr očekuje kakav izvanredan priljev novca, taj novac će ubrzo doći.
Zdravlje: Imunološki sustav može biti u manjem padu.

BIK:

Posao: Tokom ovog mjeseca, veliki akcent će biti na polju posla. Planovi u vezi poslovnih poduhvata, koji će se u narednom periodu uspješno realizirati. Mnoge od Vas očekuju iznenadne poslovne ponude, koji biste obavezno trebali prihvatiti.

Financije: Vrlo izražen osjećaj da niste dovoljno plaćeni za svoj trud i rad.

Igre na sreću: Za period od ovog mjeseca nisu prikazani dobici.

Emocije i ljubav: Kod mnogih od Vas, odnos sa partnerom ulazi u fazu hroničnog zahlađenja. Savjet je da dobro razmislite, i ne ostajete u izlizanoj vezi, tek tako da ne biste bili sami.

Slobodni: Nakon dužeg vremena, očekujte vrlo lijepo poznanstvo, koje nosi sve predispozicije da pređe u nešto više.

Brakovi: U ovom periodu, mnogima od Vas kao da je dosta više svega. Negativne emocije su se prilično nagomilale i imate potrebu izolirati se.

Zdravlje: Prevelika mentalna napetost, koja je prisutna već duži vremenski period, može prouzročiti psiho-somatske tegobe.

BLIZANCI:

Posao: Ovaj period, mnogima donosi raskrštavanje sa brojnim nagomilanim poslovnim obavezama, a nekima i prekid određenih poslovnih aktivnosti. Promjene su Vam sve potrebitije. Nije vrijeme za pravljenje velikih rezova, ali to vrijeme uskoro dolazi. Izuzev, ako ste već poduzeli adekvatnu akciju, u tom slučaju, sretne Vam promjene.

Financije: Solidna situacija, bez većih promjena. Nekima dolazi izvanredan priliv manje novčane svote.

Igre na sreću: Mogući su manji dobici. Brojevi na koje biste obavezno trebali igrati u ovom periodu su: 3 i 33.

Emocije i ljubav: Kod mnogih od Vas veza je u ozbiljnijoj krizi, mada to izbjegavate sebi priznati. Mnogi će potražiti ljubav sa strane. No, ako Vas muči direktno pitanje – kad će doći prava ljubav, odgovor je prilično jednostavan – onda, kada budete prestali sa kalkuliranjem, i kada Vam od toga da ste u vezi, bude postalo važnije to da ste istinski sretni.

Slobodni: U ovom periodu zračit ćete jednom posebnom energijom.  Očekuju Vas zanimljiva poznanstva, a jedno od njih zasigurno može prerasti u kvalitetan ljubavni odnos

Brakovi: Odnos sa partnerom će biti skladan. Mnogo bolji, nego u proteklim mjesecima..

Zdravlje: Podložnost na upale i prehlade.

RAK:

Posao:

U ovom periodu bit ćete fokusirani na raskrštavanje sa onim što Vam zadaje problem iz prošlosti. Završavanje nedovršenih obaveza, a kod nekih i prekidi sa određenim poslovnim aktivnostima.

Financije: U pojedinim trenucima, troškovi mogu biti veći, nego što je riječ sa prihodima, ali to je samo prolaznog karaktera.

Igre na sreću: Ako dugo vremena, ili uopće, niste prakticirali igre na sreću, sada je vrijeme da se usredotočite na iste, jer biste mogli ostvariti sasvim solidan dobitak. Brojevi na koje biste obavezno trebali igrati u ovom periodu su: 4, 16, 27 i 32.

Emocije i ljubav:

Veze: Uviđate da je partner s kojim ste, netko kome doista možete vjerovati.
Slobodni: Većina će se ponašati, kao da Vam uopće nije stalo do ljubavi. Vaša vjera u ljubav je poljuljana, u jednoj doista velikoj mjeri. Najbolji način, kako da prevaziđete ove tenzične aspekte očituje u tome da se više okrenete realizaciji svojih talentata, kreativnih potencijala, zatim zabavnom životu, kao i nekoj vrsti hobija.

Brakovi: Situacija je sasvim .

Zdravlje: Savjet je da poradite na svom imunološkom sustavu, obzirom da su moguće prehlade, kao i blaga aktivacija hroničnih problema. Izbjegavajte uzimati tešku i začinjenu hranu, koja bi mogla prouzročiti probleme sa varenjem.

LAV:

Posao: Nakon dužeg vremena, postajete mnogo zadovoljniji svojom poslovnom situacijom. Ukoliko ste nezaposleni, ili težite promjeni posla, znajte da će ishod cijele situacije biti pozitivan.

Financije: I financijska situacija se znčačajno stabilizira. Financijski aspekti su odlični, pa iskoristite period od druge polovice ovog mjeseca za sve vrste ulaganja, kao i iznalaženje novih izvora prihoda.

Igre na sreću: Prikazane su pozitivne mogućnosti za dobitke niskog intenziteta, koji bi Vam svakako značili. Savjet je da igrate inostrane igre na sreću. Brojevi na koje biste obavezno trebali igrati u ovom periodu su: 5, 16, 17, 27 i 37.

Emocije i ljubav:

Veze: Naizgled pozitivna situacija, ali Vaša duša zna, kako nije nit iz bliza tako bajkovito. Kod mnogih dolazi do vidnog emocionalnog udaljavanja. Mnogi od Vas će potražiti zabavu sa strane. Nemate razloga brinuti se za opstanak postojeće veze, ali dok je vrijeme, postavite sebi pitanje – koliko Vas ova veza ispunjava.

Slobodni: Mnoge od Vas očekuje pomirenje sa bivšim partnerom, ili intenziviranje odnosa sa osobom, sa kojom je svakako bilo izvjesnih ljubavnih dogadanja. Ipak, da bi ovaj odnos opstao, morate znati kako je neophodno daleko više fleksibilnosti sa Vaše strane, kao i više otvorenosti u pokazivanju emocija.

Brakovi: Protekli period je donio određene probleme u komunikaciji, u mnogim brakovima, kojima je sada kraj. Bračni partner će Vas izuzetno pozitivno iznenaditi svojim dobrim djelom ili podrškom koja Vam je jako potrebita.

Zdravlje: Hroničan umor, iscrpljenost i nesanica. Iskoristite ovaj period da se što bolje odmorite, i napunite baterije za nove, velike poduhvate u Vašem životu, koji Vas vrlo brzo očekuju.

DJEVICA:

Posao: Polako, ali sigurno, za Vas se otvaraju vrata jednog mnogo uspješnijeg poslovnog perioda. Bit ćete usmjereni na komunikaciju sa drugima, mnogo više nego inače. Jako su povoljni uvjeti za sve što se tiče pregovora, ali u vezi sa stvarima koje su ostale nedovršene.

Financije: U ovom periodu, možete itekako biti podložni gubicima. Iz tog razloga, dobro vodite računa kako i gdje držite novac.

Igre na sreću: Nepovoljan period za dobitke u igrama na sreću. Ako ste aktivan igrač, smanjite svoja ulaganja na minimum. Sljedeći mjesec je svakako mnogo bolji.

Emocije i ljubav: U mnogim vezama, bit će vrlo izražena ljubomora

Slobodni: Emotivno ste skroz neispunjeni, međutim, da biste očekivali kakva značajnija zbivanja u vezi sa emocijama i ljubavi, najprije je potrebito da se suočite sa svojim emotivnim bolima iz prošlosti, i pustite ih za sva vremena iz svoje duše i života.

Brakovi: S vremena na vrijeme odnos sa partnerom bit će poprilično tenzičan, stvarajući mogućnost za raspravke, konflikte i sukobe. Ne reagirajte na prvu. Ukoliko imate nekakav problem sa partnerom, krajnje je vrijeme da ga riješite, kako se dalje problemi ne bi gomilali.

Zdravlje: Stabilno.

VAGA:

Posao: Stari elan i entuzijazam se vraćaju. Očekuje Vas pozitivan razvoj događaja, ma što da radite. Ako ste nezaposleni, ili pak tragate za novim poslom, do posla dolazite, moguće i lakše nego što ste mislili.

Financije: Sasvim solidna situacija.

Igre na sreću: Nepovoljan period.

Emocije i ljubav: Uspijevat ćete balansirati između potrebe za slobodom i potrebe da zajednički provodite vrijeme sa partnerom.

Slobodni: Suviše potisnutih osjećanja. Mnogi nikako da raskrste sa ljubavnom patnjom iz prošlosti, ili neostvarenim odnosima. Vrijeme je da krenete dalje.

Brakovi: Odnos sa partnerom će biti prilično nabijen tenzijom. Količina bijesa je vrlo velika, što može dovesti do konflikata i sukoba. Oprostite partneru za ono za što ga krivite, jer to je jedini put da se odnos dovede u normalu i funkcionira skladno, u suprotnom krenite dalje svak svojim putem.

Zdravlje: Vodite računa o odijevanju i promjenama vremenskih uvjeta, kako se ne bi dogodilo dadobijete upalu nešto većeg intenziteta.

ŠKORPION:

Posao: Ovo je period, kada sve više razmišljate o donošenju bitne odluke, ili više njih. Ipak, još uvijek niste spremni za odlučivanje

Financije: Na polju financija dolazi do vidnog poboljšanja. Ako očekujete novac koji se ne tiče Vaših redovitih prihoda, taj novac će Vam stići uz mala zakašnjenja.

Igre na sreću: Polje igara na sreću Vam nije pozitivno postavljeno. Ako ste skloni većim ulozima, kao i igranju igara koje podrazumijevaju sudjelovanje više osoba, čuvajte se,  jer biste sebe mogli dovesti u vrlo neugodnu poziciju.

Emocije i ljubav: Nestabilnost u odnosu sa partnerom.

Slobodni: Ovo nije vrijeme za ljubav u Vašem životu. Moguće je jedno zanimljivo i uzbudljivo poznanstvo, koje bi moglo čak odvesti i u vrlo strastvenu ljubavnu avanturu, ali ništa više od toga.

Brakovi: Situacija u mnogim brakovima je izuzetno loša. Kod nekih na površinu isplivavaju mnoga potisnuta nezadovoljstva i negativne emocije, koje značajno ruše sveopće raspoloženje i životnu energiju.

Zdravlje: Moguća je aktivacija hroničnih problema, koja će kod Vas inicirati bespotrebnu zabrinutost.

STRIJELAC:

Posao: Situacija je i više nego pozitivna. Mnoge očekuju novi, vrlo značajni poslovni poduhvati, koji će doprinjeti sveopćem poboljšanju Vaše poslovne pozicije.

Financije: I financijska situacija je sve bolja i bolja. Uspjeh po pitanju realizacije svih aktivnosti vezanih uz financije. Podrška Vam dolazi kroz osobu iz kruga prijatelja, ili osobu koji doživljavate vrlo bliskom.

Igre na sreću: Mogući su dobici nižeg intenziteta, ali svakako od koristi. Slobodno se pokrenite. Brojevi na koje biste obavezno trebali igrati u ovom mjesecu su: 9, 21 i 33.

Emocije i ljubav: Očekuje Vas mnogo ugodnih trenutaka provedenih skupa sa partnerom. Oko svega ćete moći uspostaviti kompromis i dogovor.

Slobodni: Većini Vas u ovom periodu neće biti do iole ozbiljnog vezivanja. Ipak, kod mnogih je prisutna velika žal za jednim ljubavnim krahom iz prošlosti, pa razmislite i dobro se preispitajte koliko ste Vi utjecali na isti, kako Vam se ne bi dogodilo da ponovite istu ili sličnu pogrešku kroz neku novu ljubavnu priču.

Brakovi: Uživat ćete u zajednički provedenom vremenu sa svojim partnerom.

Zdravlje: Moguća je aktivacija manjih problema i tegoba.

JARAC:

Posao: Pred Vama je period razmišljanja o novim poduhvatima, a kod nekih dolazi i do konkretnih početaka.

Financije: Stabilno. Ukoliko težite poboljšati svoje financijsko stanje kroz određenu radnu aktivnost, rezultati dolaze, ali postepeno i polako. Povoljan period za naplatu zaostalih dugovanja, kao i za rješavanje dugova koje Vi imate.

Igre na sreću: Aspekti za dobitke u igrama na sreću su odlični. Zato se maksimalno intenzivirajte. Savjet je da igrate sportske kladionice i inostrana lota. Brojevi na koje biste obavezno trebali igrati su: 9, 10, 19 i 21.

Emocije i ljubav: Većina veza bit će poljuljano. Partner bi Vas nekom svojom gestom mogao povrijediti
Slobodni: U ovom periodu, mnoge od Vas očekuje jako ugodno poznanstvo, koje svakako vodi ka uspostavi ozbiljnog ljubavnog odnosa.

Brakovi: Opet na površinu isplivavaju negativne emocije, frustracije, povrijeđenost od strane partnera, i sl.

Zdravlje: Stabilno. Ukoliko ste imali kakvih vecih problema, stanje se znatno poboljšava. Intenzivniji problemi su mogući kod Vas koji imate bolove u kukovima, gdje bi bio poželjan odredeni vid terapije, kako bi se potencijalni problemi što prije sanirali.

VODENJAK:

Posao: Očekuje Vas mnogo obaveza koje Vam neće biti baš ugodne. Ništa strašno, niti zabrinjavajuće…daleko od toga. Ali, za Vas koji ste po prirodi slobodnjaci, i ne robujete formalnostima, svakako neugodno.

Financije: Mala zabrinutost, ali bez potrebe.
Igre na sreću: Nedostatak fokusa na ovo područje, logicno je da neće donijeti nikakve rezultate.

Emocije i ljubav: Odnos sa partnerom će u pojedinim periodima biti prilično hladan. Razlog mogu biti osobne frustracije. No, iste nikako ne smiju predstavljati izgovor da ne poradite na dinamičnosti veze.

Slobodni: Stalo Vam je do ljubavi. Otvaraju se mogućnosti za uspostavu jednog dubljeg emotivnog odnosa, ali da bi taj odnos postao stabilan, unaprijed imajte na umu, da je potrebno staviti mnogo jači fokus na njega.

Brakovi: U ovom periodu, bit ćete upućeni na svog partnera mnogo više, no što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko mjeseci. Savjet – ne trudite se sada rješavati nesporazume, ako ih je bilo, jer takvi pokušaji u ovom periodu mogu dovesti do problema i otežane komunikacije.

Zdravlje: Sasvim dobro. Povedite samo malo više računa o grlu, a u prvoj polovici mjeseca neki od Vas bi mogli biti podložni manjim prehladama, koje brzo prođu.

RIBE:

Posao: Mnogi od Vas teže ili će tek postati usmjereni na donošenje važne odluke, međutim, sve do zadnje dekade 12. mjeseca nije dobro za bilo kakvo odlučivanje.

Financije: Situacija će biti i više nego dobra. Pružaju se prilike da raščistite sa mnogim zaostalim obavezama, dugovanjima i slično.

Igre na sreću: Nikako nisu dobre mogućnosti u ovom mjesecu. Ako ste aktivan igrač, pazite se, jer može doći do velikih problema, gubitaka, razočaravajucih situcija.

Emocije i ljubav:

Veze: Zajednički trenuci provedeni sa partnerom bit će idilični. Mnogi od Vas će se u ovom periodu odlučiti za zajednički život, brak, a neki biti presretni zbog vijesti o ostvarenju potomstva.

Slobodni: Ovaj mjesec bi bilo poželjno da pustite svojim emocijama da odmore. Ne znači da neće biti nikakvih događanja, ali sve situacije koje budu vodile ka uspostavi kakvog ljubavnog odnosa, na kraju mogu imati izuzetno deprimirajući ishod.

Brakovi: Sasvim lijepa i skladna situacija. Mnoge od Vas očekuje zajedničko putovanje sa partnerom, ili kakva lijepa vijest vezano uz polje novca.

Zdravlje: Mnogi od Vas su skloni zanemarivati svoje zdravlje, zbog čega ste neki na granici, a kod nekih je već došlo do ozbiljnijih problema sa imunitetom.

(aura.)