Šta bi ste bili da ste mogli da birate? Žena Riba sanja o farmaciji, Ovnovi o glumi, Djevice o psihologiji…

Astrolog Maina Jungić Milošević uraila je astrološku analizu svakom zodijačkom znaku I otkriva da li biste nešto primijenili ili biste ostali ono što ste danas!

OVAN
Iako šarmantni Ovan djeluje romantično, mirno, čak pomalo flegmatično – to je ipak samo njegova maska, jer on bi, ako već nije, najviše volio da bude glumac, i to komičar, zatim muzičar, reli vozač, ali i ljekar (naročito hirurg), vojno lice, oficir, inženjer ili tehničar.

Žena rođena u ovom znaku voljela bi da izgradi karijeru u javnom poslu (novinar – polemičar koji prati politiku ili skupštinske teme) ili da ima dobar društveni status koji uglavnom postiže preko braka, odnosno ako iskoristi dobru priliku za udaju.

BIK
Strpljivi i uporni Bik, najviše bi volio da se bavi privatnim preduzetništvom koje može imati veze sa kulinarstvom, ali i umjetnošću, modom, filmom, muzikom (pjevanjem), pisanjem, slikarstvom, posebno vajarstvom.

Žena Bik takođe ima smisla za umjetnost, pa bi voljela da se bavi radom u medijima, pogotovo na filmu, a privlače je i privatni biznis, dizajniranje namještaja, dezena tekstila i nakita, ali i prodaja nekretnina i poslovi u modnoj industriji.

BLIZANCI
Blizanci vole poslove u vezi sa medijima i marketingom, pa bi najčešće voljeli da budu novinari i uglavnom su veoma dobri u tom poslu, zbog urođene snalažljivosti da dođu do strogo povjerljivih informacija.

Iako često mijenja poslove, muškarac rođen u ovom znaku vrlo je omiljen i duhovit a najviše je motivisan da bude sportista, pisac, pjevač, glumac, dok ženske predstavnice ovog znaka privlače poslovi koji imaju veze sa putovanjima (novinar, turistički vodič, trgovački putnik, privatni preduzetnik, producent, režiser), ali takođe bi voljela da bude stilista ili modni kreator.

PROČITAJTE I OVO

Bračni horoskop: Ovnovi su bračni šefovi, Škorpije osvetoljubive, Rak se guši u ljubavi…

RAK
Žena Rak najviše bi voljela da se dobro uda čime osvaja određenu poziciju u javnost ili na društvenoj ljestvici, mada voli da bude i profesorica, umjetnica, modni dizajner.
Muškarac rođen u ovom znaku volio bi da se bavi privatnim biznisom u oblasti ugostiteljstva, hotelijerstva i umjetnosti, a kada su sportovi u pitanju, volio bi da ima svoju teretanu, bazen ili da otvori klub borilačkih vještina. Voli takođe da se bavi i kolekcionarstvom, istorijom, trgovinom umjetničkim predmetima, slikarstvom i pisanjem.

LAV

Lav je kreativac i prirodni vođa tima, odnosno rođeni šef, pa mu odgovaraju direktorska zvanja kojima bi najviše i volio da se bavi, pored bavljenja politikom, vojnim pitanjima, diplomatijom, umjetnošću, filmom i sportom.
Žena rođena u ovom znaku voljela bi da bude estradna ličnost, pjevačica, glumica, zemaljska stjuardesa, modni kreator, ali i diplomata ili privatni poduzetnik.

DJEVICA
Djevica voli da bude psiholog, predavač, pronalazač, arhitekta, dizajner, da se bavi unutrašnjom dekoracijom, slikarstvom, modom, novinarstvom, pisanjem. Ona uvijek voli da radi sa strancima, bez obzira da li se bavi uslužnim djelatnostima, ekonomijom, zdravstvom, ima modnu agenciju ili je vlasnik video kluba.
Muška Djevica voljela bi da ima golubarnik, prodavnicu kućnih ljubimaca poput ptičica, ribica i akvarijuma.

VAGA
Vaga voli da ulaže u nekretnine i poslove sa strancima koji joj omogućavaju da dosta putuje, privlači je politika, ali voli i da ima butik, cvjećaru, parfimeriju, kozmetički salon.

Ženska pripadnica ovog znaka voljela bi da bude modni kreator, glumica, advokat, sudija, državnik, bankar, i uopšte voli odnose sa javnošću, dok muška Vaga voli i zna da bude dobar pregovarač, organizator, književnik i matematičar.

ŠKORPIJA
Škorpije znaju vrlo mudro da rukuju novcem, a uspjeh je za njih nešto što se podrazumijeva, mada najviše vole da se bave elitističkim zanimanjima.

Muški predstavnik ovog znaka volio bi da bude bankar, vlasnik kasina ili kladionice, stomatolog ili hirurg, a Škorpije oba pola voljele bi da se bave poslom forenzičara, detektiva ili filmskog producenta.

STRIJELAC
Strijelac voli poslove koji mu omogućavaju da dosta putuje i da razmjenjuju ideje sa osobama koje su mu slične, da radi u marketingu, turističkoj agenciji (na organizaciji kongresa), jer ga prati sreća u poslovima sa strancima.
Žena Strijelac volela bi da se bavi poslovima u vezi sa estradom, filmom, dizajnom, turizmom, galerijama ili antikvarnicama, a muški Strijelac volio bi da ima auto moto salon ili da radi u njemu.

JARAC
Odgovorni i pouzdani Jarac zna često da bude bolji u poslovima koje baš i ne voli toliko, jer strahuje od kritike i ima pošten odnos prema poslu, mada bi najviše volio da se bavi slikarstvom, muzikom (komponovanjem), istorijom, astrologijom, arheologijom, rudarstvom i geologijom.

VODOLIJA
Muškarac rođen u ovom znaku voli poslove u medijima, trgovini, politici, muzici, sportu (posebno u košarci) informatici, elektrotehnici ali voli i da mijenja poslove ili ima nekoliko paralelnih izvora prihoda. Privlači ga i da bude vlasnik izdavačke kuće, da se bavi privatnim biznisom, a volio bi da otvori i neki “fensi” kafić.
Ženska Vodolija voli marketing i poslove u kojima nema fiksno radno vrijeme.

RIBE
Žena Riba najviše voli da se uda, mada bi voljela da se bavi poslovima koji joj omogućavaju da putuje i stiče nove prijatelje, iako često ima više sreće, nego pameti u vođenju biznisa, pogotovo privatnog. Najčešće bi voljela da bude farmaceut, hemičarka, laborantkinja ili kozmetičarka, ali i balerina, plesačica, sportistkinja.

I muškarac rođen u ovom znaku voli društvo umjetnika i sportista, jer je sklon bavljenju timskim radom, pa ga privlače poslovi u kojima dolazi u kontakt sa dosta svijeta i dosta putuje.