ŠTA ASTROLOZI SAVJETUJU ZA TOPLI PUN MJESEC U DJEVICI: Šta izbaciti iz života od 18. marta?

Od 18. dana marta, pun Mjesec ući će u horoskopski znak Device, što znači da nam predstoji mnogo planiranja, analiziranja i težnje ka savršenstvu.
Martovski pun Mjesec, poznat u astrologiji još kao topli Mjesec, još jedna je prilika da život rastereti suvišnog i da se prizove samo najbolje i najsretnije.

Period pred nama idealan je ako želite da preuredite svoj životni prostor — ako želite da renovirate svoj dom, bacite neke stare stvari koje nagomilavaju život i blokiraju energiju, uredite baštu itd. Isto važi i za unutrašnji život: sada je trenutak da raskrstite s lošim prijateljstvima i vezama, da raščistite nerazjašnjene odnose i poradite na jačanju kvalitetnih veza.

Razmislite o tome kako određeni ljudi i situacije utiču na vas i, ako uvidite da vam neko otežava svakodnevicu i da vam samo odmaže na putu ka stabilnosti i ličnom razvoju, više se posvetite sebi i nekim zdravijim odnosima.

Pun Mjesec u Djevici donosi nam prilike za napredovanje u poslovnoj sferi, ali i ono čemu se niko ne raduje: pritisak, pritisak, pritisak. Nadređeni će vam možda postaviti naizgled nerealne ciljeve, ali analitičnost koju nam pruža Djevica pomoći će da se iskobeljamo i ostvarimo uspjeh. Zahvaljujući uticaju energije Neptuna, neće vam biti teško da razumijete sve što pokušate da protumačite.

Perfekcionizam takođe raste, a iako on zna da bude koristan, budite vrlo oprezni da vam baš on dodatno ne zakomplikuje život i ne odloži ostvarenje planova. Tako je i u odnosu s drugima — ako primijetite da neko od vas očekuje da budete savršeni i uvijek dostupni, jasno mu stavite do znanja da nije baš uvijek sve u vašoj moći.