Šta astrologija kaže o Ramušu Haradinaju, kosovskom političaru: Premijer Kosova je sebičan, posesivan, zavidan i patetičan, a stradaće od srčanog udara!

Haradinaj je u podznaku  Vaga. Suprotni znak Vage je Ovan i kada  se Ovan nađe na Mjesečevoj putanji, tada je jako agresivan i mrzovoljan. Ramušova najdragocjenija osobina je umijeće da izvuče ono najbolje ali i najgore iz drugih kako bi lakše manipulisao.

Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813) (Ezosvet)

Ramuš Haradinej je u astrološkom znaka Raka, a Rakom vlada Mjesec. Kod vodenih znakova, emocije i instinkti su osnovne karakteristike. Pošto je Rak kardinalan znak, planete se izražavaju se na vrlo suptilan način, naročito u vezi sa temama zaštite i brižnosti svojih bližnjih. Ovaj položaj je direktno vezan za majčinstvo i porodicu. Prisutna je velika osjetljivost na unutrašnjem nivou, i sa tajnama i skrivenom prirodom. Lojalnost, privrženost, sentimentalnost, brižnost, veza sa prošlošću, to su njegovi motivi.

Planete smještene ovdje su ranjive i preosjetljive i jasno ispoljavaju vezu sa porodicom ili domom, povećavaju posesivnost i emocionalno vezivanje. Rak ima izraženu intuiciju. Vrlo je oprezan i lukav, i očas se sakrije u svoj oklop dok ne prođe nepogoda. Sunce u Raku tjera čoveka da nauči lekciju o emocijama. Voli da se ističe,  ali i uživa u privatnosti, a to govori o čovjeku koji nije ranjiv, nepovrediv, neosjetljiv, ni u jednom trenutku nije spreman da se povuče. Zbog dubokih osjećanja lako se izražava u sferi umjetnosti.

Rak nevjerovatno dobro pamti detalje; tačan je i pouzdan, naročito kad su novac i karijera u pitanju. Negativno se ispoljava kroz promjenljivo raspoloženje, nesigurnost samosažaljenje, zlu ćud, posesivnost. Voli da prikuplja stvari što ga ubraja u vrsne  kolekcionare. Zbog snažne mašte treba da izbjegava crne misli, jer one ga vode u bolest. Glavne oblasti aktivnosti su dom, porodica, tradicija. Nepristupačnost i namćorluk su u stvari ljuštura i distance, jer se boji da bude povrijeđen, otuda potreba da se stalno okružuje bliskim ljudima.

Posjeduje neodoljivi šarm. Dobre osobine: nježan, emotivan, osjećajan i vrlo intuitivan. Prilično romantičan, pažljiv, lojalan bližnjima, domaćinski tip, održava običaje. Loše osobine: preosjetljiv, promjenljivog raspoloženja, sebičan, posesivan, zavidan, patetičan, pretjerano tajanstven. Prilično neugledan i opsjednut samozaštitom, jer sa svih strana osjeća ugroženost. Suptilno manipuliše okolinom, pokazujući lažnu sliku realnog stanja.

Njegovi ugroženi dijelovi tijela: Stomak, želudac, grudi, limfa, žlijezde ali veliki rizik po zdravlje mu je srce i baš od srca mu prijeti životna ugroženost polovinom šeste decenije života. Kada se Mjesec nađe u Vagi tada ga bije reputacija da je po prirodi taktičnan i diplomata. Kada su Jarac ili Lav istaknuti u njegovoj natalnoj karti, manje je saosjećajan i ne pokazuje puno emocija…

Haradinaj ima veoma zanimljivu životnu putanju koja ga dovodi do najvećeg vrha sfere ali nakon toga i veoma brzi pad, a za vrijeme vladavine koja neće dugo trajati, prijeti mu životna ugroženost čak dva puta.