SRODNE DUŠE? OVIH PET ZNAKOVA GOVORE DA JESTE

Nakon dugog perioda vremena automatski pomislite kako ste u stabilnoj vezi jer ste već toliko dugo zajedno da imate osjećaj kako znate svaku misao svoje bolje polovice. Ipak, postoji pet odličnih pokazatelja koji će vam otkriti je li vaša veza apsolutno sigurna i dijelite li vaše vrijeme sa srodnom dušom.

1. Uveseljavate jedno drugo sitnicama

Ovo ne moraju nužno biti pokloni. Dovoljna je slatka porukica na jastuku ili pripremljen omiljeni doručak. Važno je da osjetite da vaš partner misli na vas i da mu je stalo do vašeg veselja i dobrog raspoloženja na koje ovakve sitnice utječu odlično.

2. Obožavate biti u fizičkom dodiru s partnerom

Ovo vam se može učiniti kao nešto što se podrazumijeva, međutim to se ne odnosi isključivo na razmjenu nježnosti nego i na najmanje dodire rukom ili prislanjanje ramena uz rame. Ako imate potrebu držati partnera za ruku, naslanjati glavu na njegovo rame i ako vidite slične postupke i s njegove strane, znači da ste puni iskrene ljubavi jedno prema drugome i da je vaša veza poprilično jaka i puna povjerenja, prenosi Index.hr.

3. Imate zajedničke pošalice i gestikulacije

Humor je jedan od presudnih čimbenika za dobru i uspješnu vezu. Osobe koje dijele smisao za humor dokazano imaju puno više šanse za dugu i sretnu vezu nego oni koji se razilaze po tom pitanju. Ako imate zajedničke šale i ako primijetite da poprimate neverbalni govor vašeg partnera, vaša je veza na odličnom putu.

4. Pokazujete zanimanje za interese vašeg partnera

Ovo je znak da vam je zbilja stalo. Svi imamo neke hobije koji su nam omiljena razbibriga u slobodno vrijeme. Prirodno je i normalno da vašeg partnera ne zanimaju šminkanje i tretmani ljepote koliko vas zanimaju, ali malom gestom, primjerice kupovinom nekog proizvoda za koji ste mu nekada u priči spomenuli da vam je na listi želja, vaš će vam partner pokazati da vas sluša i da mu je stalo do svega što je vama važno i što vas uveseljava.

5. Vjerujete u odanost

Važno je razgovarati i saslušati se međusobno. Ako ste vaša bolja polovica i vi već u nekoj ozbiljnijoj fazi veze, razgovor o budućnosti je neophodan, posebice ako se s tom osobom vidite na duge staze. Bitno je uskladiti želje i daljnje ciljeve kako bi veza nastavila teći harmonično, bez većih i pogubnih prepreka.