Sretni dani po horoskopu: Lavovi ne radite ništa subotom. Djevicama je baksuz dan utorak….

Ovan:
Za osobe rođene u znaku Ovna utorak, petak i subota su sretni dani. Ostali dani su manje povoljni za ovaj znak. Ovnovi utorkom treba da se posvete nekoj duhovnoj disciplini.

Bik:
Za osobe rođene u znaku Bika ponedjeljak, srijeda, petak i subota su sretni dani. Utorkom treba izbjegavati velike troškove, a petak i nedelju treba posvetiti odmoru.

Blizanci:
Za osobe rođene u znaku Blizanaca ponedjeljak, srijeda, četvrtak i petak su sretni dani. Utorak i subota su obično dani briga, teškoća i gubitaka. Nedjelja je povoljna za rutinske poslove i kratka putovanja.

 

Rak:
Za osobe rođene u znaku Raka petak i nedjelja su povoljni dani. Uspjeh u napornim poslovima vezuje se za ponedeljak, utorak i četvrtak. Srijeda je povoljna za ulaganja, dok je subota za to nepovoljna. Ponedjeljkom treba primjenjivati određenje duhovne discipline.

Lav:
Za osobe rođene u znaku Java, utorak, srijeda, četvrtak i petak su sretni dani. Ponedjeljkom i subotom treba izbjegavati važne poslove.

Djevica:
Za osobe rođene u znaku Djevice, ponedjeljak, srijeda, četvrtak i petak , predstavljaju sretne dane. Utorkom, subotom i nedjeljom treba izbjegavati važne poslove i tada ne treba počinjati ništa novo.

Vaga:
Za osobe rođene u znaku Vage, ponedjeljak, utorak, srijeda, subota i nedjelja su sretni dani. Četvrtak je nepovoljan dan, a petkom ovi horoskopski znakovi imaju promjenljivu sreću.

Škorpija:
Za osobe rođene u znaku Škorpije, ponedjeljak, utorak, četvrtak, petak i nedelja su sretni dani. Dok srijeda i subota nisu povoljni dani.

Strijelac:
Za osobe rođene u znaku Strijelca, srijeda, četvrtak, petak i nedjelja su sretni dani, dok se ponedjeljkom dešavaju teškoće. Utorak označava gubitak i ekstremne troškove. Subotom ovi znakovi imaju spor napredak i pomoć od drugih.

Jarac:
Za osobe rođene u znaku Jarca, utorak, srijeda, petak i subota su sretni dani. Dani briga su nedjelja, ponedjeljak i četvrtak. Investiranje se preporučuje subotom, dok se za rad sa dokumentima preporučuje utorak.

Vodolija:
Za osobe rođene u znaku Vodolije, ponedjeljak, utorak, četvrtak i petak su sretni dani. Srijeda i subota su nepovoljni dani, a nedelja je promjenljiva za ove znakove.

Ribe:
Za osobe rođene u znaku Riba, utorak, četvrtak i nedjelja su sretni dani. Ponedjeljak i subota izazivaju gubitke i nepovoljni su. Srijeda i petak donose sklad i prosperitet.(Izvor: Astrofon21)