Srčani udar, psorijaza, tumori i rak – ukazuju na jako prisustvo crne magije!

Za aura.ba piše: Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813)

Zoran Petrović Šumadinac, ezoteričar, parapsiholog i radioesteziolog, kroz serijal tekstova o crnoj magiji, Aurine čitatelje će pokušati pobliže upoznati sa ovim velikim zlom, te pokazati načine na koje se magija može prepoznati, izbjeći, preduhitriti te ukloniti. Zoran je dobitnik brojnih priznanja za svoj dugogodišnji rad tokom kojeg je pomogao mnogim nevoljnicima. Opširno o Zoranovoj praksi Aura je pisala u više navrata, a pojedine tekstove možete pronaći i na Aurinom portalu. Za više detalja posjetite i Zoranovu stranicu www.zoransumadinac.com, gdje možete pronaći i kontakt podatke.

Oduvijek se znalo da postoji crna magija odnosno da našim životnim putem, sudbinom, može upravljati i ljudski faktor preko crne magije.

Vijekovima se crna magija provlači kroz historiju čovječanstva, mnogi se plaše, brinu i štite, dok dobar dio ljudske populacije uopšte ne vjeruje u postojanje sila nečastivih i uvjereni su da je u pitanju “prazna priča”.

No, mnogi potpuno zdravi bračni parovi naprimjer, nemaju potomstva zbog crne magije ili negativne energije, mnogi rade, “ubijaju” se od posla, a žutog cvonjka ne vide, mnogi su žrtve raznoraznih bolesti za koje emdicina nema ni objašnjenja ni lijeka…

Moja je želja da kroz serijal konačno skinemo veo tajne i misticizma sa crne magije te da i nevjerne tome ubijedimo u njeno postojanje i prisustvo ali i da naučimo i onima koji ne znaju – pokažemo kako se efikasno zaštiti od ovog zla.
Magije se rade i na posao, biznis pa i na to da se određene osobe nađu nepravedno iza rešetaka.

Magija na novac

Ljudima kojima je urađena magija na posao – novac naprosto klizi iz ruku, pa sve što zarade ubrzo potroše ili se, štaviše, silno zadužuju, i to u razdoblju obično dužem od godinu i po dana. Neki preduzetnici bivaju pokradeni od vlastitih radnika ili lopova izvan firme, drugi se nikako ne mogu oporaviti od poslovnih gubitaka i kazni, koje su posljedica neurednog i nepropisnog poslovanja?!

Osnovni oblici ove magije svode se na “vezivanje očiju, ruku ili nogu”, pa je tako osoba kojoj su vezane oči bukvalno “slijepa”, ne vidi ono šta je svima drugima više nego jasno, pregovara i potpisuje ugovore na svoju štetu, itd…

Biznismen sa vezanim rukama i nogama ne može preduzeti potrebne aktivnosti, takmiči se s drugima za poslove, ali ga u posljednji trenutak netko uvijek pretekne, a u najboljem slučaju započinje poslove koje u pravilu ne dovršava do kraja i odustaje prije nego što stigne do cilja. Ukoliko unatoč svega i završi pokoji posao – zarada svakako nije onakva kakvu zaslužuje. Katkada stupa u partnerstvo s osobom, koja ga vara, iskorištava, izdaje, a zatim napušta…

Magija protiv bogatstva – za bijedu

Magiju u poslu prate i problemi sa imovinom, poput čestih šteta na automobilu i kućanskim aparatima, zatim stalnim popravcima na objektu u kojem živi žrtva ove vrste magije.

Nasljeđivanje i raspodjela imovine mnogo puta izaziva ljubomoru, zavist i nezadovoljstvo bliskih ljudi, koji se, bez ikakvog ustručavanja služe nečasnim i nedopuštenim sredstvima ne bi li ostvarili svoje podle ciljeve.

Otuda proizilaze brojni i dugotrajni imovinski sporovi na sudu, kojima se ne nazire kraj, premda je žrtva potpuno u pravu, i moralno, i materijalno, i u pogledu dokumenata.

Osoba “pod magijom” u dužem vremenskom razdoblju ne može se uknjižiti kao vlasnik nekretnine, koju je uredno kupila ili mjesecima bezuspješno oglašava prodaju imovine po sniženoj cijeni, te je na kraju prodaje budzašto, u bescjenje.

Magija zatvaranja

Splet okolnosti u poslovanju ili, uopšte u životu, može nekog nevinog pojedinca, osuđenog bez krivice, strpati u zatvor – gdje će čamiti u nekoj ćeliji.

Takođe se crne magije na žalost rade sve više na zdravlje pojedinca pa i  čitave porodice.

Magija bolesti

Značajan gubitak na težini u kratkom vremenskom razdoblju, može nagnati čovjeka da se uputi ljekaru, te učini medicinske pretrage. Treba naglasiti činjenicu da će urađeni nalazi biti posve uredni ili potpuno pogrešni, zbog toga što crna magija ne dopušta utvrđivanje pravog stanja organizma. Unatoč pozitivnih nalaza – osoba se i dalje loše osjeća, pa na očigled bliskih ljudi jednostavno “kopni”…

Crnomagijsko djelovanje može prouzročiti psihosomatska oboljenja, sve vrste depresije osim endogene, razne vrste psihoze, vizualnu, zvučnu i taktilnu halucinaciju, šizofreniju, neurasteniju, različite vrste fobija, Parkinsonovu bolest, epilepsiju…
Osim ovih oboljenja, kao posljedica “crne magije” može se javiti histerično sljepilo, alergični konjunktivitis (upala očnog nerva), gluhoća, paraliza, stalne glavobolje i migrena, a u najgorem slučaju – moždani udar.

Osim glave, mogu stradati i drugi dijelovi tijela, odnosno organi, počevši od zuba i krvarenja iz desni, preko respiratornih oboljenja, upale jednjaka, astme i angine pektoris. Treba istaći činjenicu kako je i srčani udar posljedica negativnog djelovanja.

Česte mučnine u želucu, praćene jakim nagonom za povraćanjem, čirevi na dvanaestercu, poremećaji u radu crijeva (stalni zatvori stolice ili prolivi), kao i pojava bubrežnih bolesti – takođe mogu biti posljedica crne magije.

Ni koža nije imuna na negativno djelovanje, što se očituje u pojavi pigmentacije, bradavica, crnih prišteva, kožnog osipa (tj. ekcema), urtikarije, kožnih i potkožnih čireva, gnojnih nakupina na licu ili ušima, a u krajnje nepovoljnim okolnostima – crna magija uzrokuje i psorijazu.

Kod osobito teških slučajeva – koža se ljušti do krvi i kosti, a to ne mogu spriječiti nikakova dermatološka sredstva.

Snažna upala zglobova (artritis ili poliartritis), reuma, rahitis i slično – uglavnom su rezultat crne magije, koja je uglavnom urađena na zemlju.

Pojava takozvanog 13. rebra, cisti, svih vrsti dobroćudnih i zloćudnih tumora, te kancerogenih oboljenja (odnosno, raka) ukazuje na prisustvo vrlo snažne crne magije.

Umjesto daljeg nabrajanja mogućih bolesti navest ćemo hvalisanje jednog crnog maga: “Ja mogu učiniti svašta, oduzeti pamet, olovom napuniti noge, posaditi đavla u nečiju utrobu… Ostavit ću mu samo desnu ruku kako bi se mogao prekrstiti…”

Želim istaći činjenicu kako djeca ne nasljeđuju bolesti svojih predaka, nego samo poremećaje izazvane crnom magijom! Naravno, ne pada mi na pamet tvrditi kako su baš sve bolesti posljedica crne magije, nego samo one koje su neizlječive.

Ponašanje čovjeka, njegove misli, riječi, djela, osjećaji i nagoni takođe uzrokuju brojna oboljenja.

Magije se  takođe  rade i  kako bi neko se navukao na  neku od zavisnosti savremenog svijeta. Magija se radi i na ljudskom polju da se povrijedimo ili da nas zadesi  neka nevolja  ili kućna katasrofa.

Magija zavisnosti

Magija zavisnosti i poroka osobito je teška, jer je kod žrtve potpuno “ubijena” snaga volje, pa se ona i po silnoj želji ne može odreći alkohola, droge i drugih opijata.
Alkoholičar odnosno narkoman pristaje na liječenje, koristi s vremena na vrijeme, različite blokatore, prolazi kroz faze u kojima ne konzumira drogu ili alkohol, pa se opet i iznova vraća staroj slabosti.

(aura.ba)