Spremite ukusnu pileću džigericu sa povrćem


Sastojci:
500 g pileće džigerice
1 crveni luk
23 čena bijelog luka
2 paradajza srednje veličine
zelena salata po potrebi
so, biber
biljni začin, origano
maslinovo ulje
majonez po želji
Priprema:
Džigericu isijecite, začinite (solju, biberom, origanom i biljnim začinom) i ostavite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 15 minuta. Propržite sjeckani crveni i bijeli luk, dodajte džigericu i malo vode i dinstajte 20 minuta. Nasjeckajte zelenu salatu i paradajz (možete da dodate još neko povrće po želji), malo posolite, dodajte maslinovo ulje i sve dobro pomiješajte. Kada se pileća džigerica ohladi, sjedinite je s povrćem, dodajte majonez preko ili sve zajedno pomiješajte.

Komentari

komentara

error: Content is protected !!