Sponzoruša Leksi uživa u skupim večerama, poklonima i putovanjima: Nemam se čega sramiti, sugar daddy mi mjesečno daje 10.000 maraka džeparca!

Leksi živi u Velikoj Britaniji, ima 27 godina, a njen sugar daddy 40. Ona se ne srami činjenice da je sponzoruša i da joj njen sponzor plaća sve životne troškove i časti je skupim večerama, poklonima i putovanjima.

Osim što plaća sve njihove zajedničke troškove, njen joj sponzor daje džeparac koji iznosi oko 10.000 maraka mjesečno.

“Tražila sam nekoga ko mi može pružiti život kakav ja zaslužujem”, rekla je Leksi za Daily Mail. Spoznora je pronašla preko australske stranice koja spaja sponzore i sponzoruše na koju se prijavila krajem prošle godine.

“Htjela sam čovjeka kakav je bio moj otac koji je pazio na mene, moju mamu i sestre. Nismo morale raditi, samo dobro učiti, a on je plaćao sve”, kaže Leksi koja se sa spoznorom viđa tri puta sedmično.

Iako, kaže, nije morala, spavala je sa sponzorom. On joj je obećao da će uvijek imati love, pod uslovom da ne traži drugog sponzora. Leksi je presretna jer više ne mora raditi i što napokon živi kako je zaslužila. Njen sponzor je prvi muškarac kojeg je upoznala preko spomenute stranice. Kaže da se između njih odmah rodilo povjerenje i povezanost te da nema potrebe tražiti drugog.