Spojite dlanove i saznajte šta linije otkrivaju o vašem ljubavnom životu, jeste li starija duša?

Spojite svoje dlanove i pogledajte šta vam linije govore o ljubavnom životu, karakteru i budućnosti.

1. Ukoliko su vam linije u istoj visini:

Vjeruje se da ste nježne prirode i veoma osetljiva osoba, koja se međutim ipak rukovodi zdravim razumom kada je u pitanju donošenje odluka. Ne volite iznenađenja. Pošto ste svjesni da sve duboko emotivno proživljavate, trudite se da ne reagujete ishitreno. Dobro promislite prije nego što nešto kažete ili uradite.

Zato je velika vjerovatnoća da ćete za životnog partnera odabrati nekoga koga i vaša okolina odobrava. Vi niste osoba koja ide sama protiv svih i uprkos svemu samo na osnovu nekog trenutnog impulsa. Izabranik vašeg srca biće takođe i izabranik vašeg razuma.

2. Ukoliko je desna linija iznad lijeve:

Vas stariji ljudi veoma poštuju, ali i vi u njima nalazite adekvatne sagovornike i prijatelje. Vi ste “stara duša”. Svojom zrelošću i intelektom ste uvijek bili iznad svojih vršnjaka. U njima ne nalazite mudrost koja vam je potrebna. Zato je i velika je šansa da ćete za životnog partnera odabrati nekoga ko je stariji od vas.

3. Ukoliko je lijeva linija iznad desne:

Živite brzo, strastveno, sebe u ljubavi dajete bespoštedno i obožavate izazove. Veoma je vjerovatno da spadate u izuzetno privlačne i harizmatične osobe. Ne dozvoljavate da vama rukovode strahovi u životu. Trudite se da svakim danom pobjeđujete sebe.

Zbog vaše impulsivne prirode, moguće je da ćete životnog partnera odabrati neočekivano. Osobe sa ovakvim linijama na dlanu često se udaju/žene u vrtlogu strasti, iznenada, sa osobama koje su maltene tek upoznale. (aura.ba)