Spletke i čarolije: KAKO PRIVUĆI IDEALNOG PARTNERA?

Da bi brak bio istinski i čvrst, najprije je potrebno postojanje sklada supružnika na duhovnoj osnovi. Nužno je uspostaviti sklad srca, a srce je pehar u kojem stoji ljubav.  Poštenje, iskrenost, ljubaznost i integritet osobe, takođe su oblici ljubavi. Partneri bi trebali biti savršeno pošteni i iskreni jedan prema durgome.

Ne može se reći da se radi o pravom braku ako je sklopljen iz računa, radi sticanja društvenog ulgeda. Takva veza se zasniva na pogrešnim osnovama, a karakterizira je nedostatak iskrenosti, poštenja i prave ljubavi. Takav brak je farsa, prevara, laž.
Kada žena kaže: „Ne želim više raditi, želim se udati kako bih stekla materijalnu sigurnost“, njeno polazno stanovište je neistinito i zaobilazi zakonitosti ljudskog uma. Sigurnost svakog od nas zavisi isključivo od poznavanja međusobnog odnosa svjesnog i nesvjesnog dijela uma i primjene tog znanja u praksi.

Kako privući idealnog supruga

Ukoliko želite steći životnog saputnika koji će vam odgovarati, počnite svojoj podsvijesti iznositi osobine koje najviše cijenite kod muškarca. Evo primjera odlične i djelotvorne tehnika.

U predvečerje, sjednite udobno u naslonjač, zatvorite oči, smirite se i pasivizirajte svoju pažnju. Obratite se podsvijesti riječima: „Želim privući muškarca koji je pošten, iskren, odan, vjeran, miran, sretan i uspješan.

Navedene osobine jako cijenim i prepuštam ih podsvijesti. Dok ih ponavljam one se usađuju duboko u mene i postaju neraskidiv dio moje osobe. Dobro znam da u svemiru djeluje zakon privlačnosi i da svaki čovjek privlači osobine, događaje i ljude u skladu sa svojim osobnim uvjerenjima.

Privlačim ono što cijelom podsvješću osjećam kao istinito. Znam da sam u stanju pridonijeti spokojstvu i sreći tog muškarca. On voli moje ideale i ja volim njegove ideale. Nemam nikakvu želju zloupotrijebiti mene. Postoji međusobna ljubav, sloboda i poštovanje“.

Upražnjavajte upravo ovakav način zasićenja podsvijesti željenim osobinama. Nakon nekog vremena zasigurno ćete osjetiti radost privlačenja muškaraca koji te osobine ima u potpunosti. Vaša će podsvijest pronaći i otkriti stazu na kojoj ćete se s njim sresti, u skladu s djelovanjem vaše podsvijesti. Neka vas ispuni iskrena želja da mu date sve ono najbolje u vama – ljubav, odanost, saradnju. Otvorite se prema njegovoj ljubavi.

aura 303 autosugestija za muskarca.jpg

Kako privući idealnu suprugu

Ponavljajte sljedeći niz tvrdnji: „Hoću privući pravu ženu koja se u potpunosti slaže sa mnom. Hoću duhovnu zajednicu sa ženom koja mi savršeno odgovara kao osoba. Znam da sam joj u stanju pružiti pravu ljubav, svjetlost,  mir i radost. Osjećam i vjerujem da joj mogu omogućiti ispunjen, lijep i potpun život.

Određujem da ta žena treba imati sljedeće osobine. Mora biti duhovna, odana, privržena, iskrena, spokojna i sretna. Neodoljivo privlačimo jedno drugo. Dio mog iskustva može postati samo osoba koja ima ljubavi, istinu i ljepotu. Prihvaćam idealnu životnu saputnicu.“

Dok u miru i s vjerom razmišljate o osobinama kojima se divite kod moguće životne saputnice, u vašem se umu rađa njezin mentalni ekvivalent. Zatim, nezaustavljive struje vaše podsvijesti kreću u akciju i spajaju vas sa upravo takvom ženom.

(aura.ba)