Spas za sve one koji imaju bolne reakcije na promjenu vremena: Kapi protiv meteoropatije uklanjaju sve tegobe!

Zadaća ovih kapi je da pripreme organizam za promjene vremena. Uzima se tri puta dnevno po 20 kapi – kaže Izet Kahriman, koji je efekte ovih kapi prvo nekoliko godina zaredom testirao na sebi i ljudima iz svoga okruženja.

Ako je suditi po reakcijama oko pet hiljada pacijenata koji su tokom ove godine koristili sto posto prirodni preparat „Kapi protiv meteoropatije“, čiju je recepturu osmislo Izet Kahriman, česte promjena vremena više nisu bolest koja „obara“ i staro i mlado, a posebno hronične bolesnike. Sa ovim kapima ljudima je svaki dan lijep i zdrav, a raspoloženje „na nivou“.

„Zadaća ovih kapi je da pripreme organizam za promjene vremena. Uzima se tri puta dnevno po 20 kapi – kaže Izet Kahriman, koji je efekte ovih kapi prvo nekoliko godina zaredom testirao na sebi i ljudima iz svoga okruženja.

Veli da je imao slučaj pacijenta koji je na svaku promjenu vremena hodao kao robot. Nakon infarkta imao je zahtjevnu operaciju na srcu, (rez od vrata do pupka) koja je usopješno završena. Ali, na svaku promjenu vemena „rez“ je progovarao bolom, probadajućim strijelama opo cijelom tijelu. Nakon što je počeo uzimati Kapi protiv meteoropatije, a uzima ih nekoliko godina zaredom, on ne zna kako „boli vrijeme“.

Jedan 38-godišnji profesor iz Sarajeva svaku promjena osjetio je kroz glavobolju. Kaže, dan prije promjene vremena njemu se glava bukvalno raspadala. Imao je osjećaj da će eksplodirati. Kada bi nekome od svojih kolega kazao da stže promjena vremena u početku su ga ismijavali, a onda kada su se uvjerili da je nepogrješiv „prognostičar“ čak su ga pitali: „Šta „kaže“ glava“? Hoćel biti stabilno vrijeme da se zaputimo na more“?

„Konačno da sam odahnuo u odnosu na prethodne godine. Počeo sam redovno koristiti ove Kahrimanove kapi i, vjerujte, nema negativbnih reakcija na nagle vremenske promjene – kazao nam je sarajevski profa.

„Ove kapi su Božiji dar. Izuzetno su efikasna i sjajna su pomoć za sve ljhude osjetljive na vrfemenske promjene. Svi koji su ih isprobali dolaze po nove doze – kazao nam je na kraju Izet Kahriman.

Naš sagovornik na kraju upozorava da hronični bolesnici moraju redovno uzimati propisane lijekove koje su im ljekari propisali na osnovu dijagnoze, a Kapi za meteoropate će mi samo pomoći da se lakše nose sa tegobama, izazvanim čestim promjenama vremena.

Stručnjaci kažu da je dobra preventiva za ublažavanje negativnih posljedica vremena zdrava i pravilna ishrana bogata voćem i povrćem, zatim uzimanje dovoljne količine čiste i zdrave vode, po mogućnosti obogaćene kisikom i dovoljna količina sna. Kontakt telefon Izeta Kahrimana u Sarajevo je: 062 140 032.

PROČITAJTE I OVO

Kako je Bajro Čibo spasio srce, Ibrahim Dervišević prostatu, Jasmina Bakalović štitnu žlijezdu, a Nasiha Alatović se oslobodila helikobakteri?