Šokirana majka: S MOBITELA POKOJNOG SINA STIŽU JOJ PORUKE!

Korisnica društvene mreže Reddit napisala je sasvim neobičnu priču, pa uz nju priložila i fotografiju kako bi ostali mogli vidjeti šta se zbiva.

Njoj se već drugi put u tri mjeseca dogodilo da joj stižu poruke pokojnog sina, dečka stradalog u saobraćajnoj nesreći.

“Dakle, moj sin Michael preminuo je u avgustu. Njegov najbolji prijatelj bio je u mojoj kući prije nekoliko sedmica, a ja sam mu tom prilikom ispričala koliko silno želim pronaći dobar Michaelov potpis kako bih od njega napravila tetovažu.

Već sljedećeg jutra ova poruka iskočila je na zaslonu upravljačke ploče mog automobila (poruka kaže: potpisano, op.a.)

Njegov telefon je isključen, a ja sam ga nazvala samo da se uvjerim kako se više ne koristi, kako sada ne pripada nekom drugom. I nije ovo put da se takvo nešto dogodilo. Nedavno samo mu krečila sobu. Tada mi je, pak, stigla poruka sadržaja “moja soba”.

Ne tvrdim da je to što se zbiva paranormalno, ali pomozite da shvatim, ne znam kako bih to protumačila”, napisala je ta korisnica.

Očekivano, niko nije znao što joj pametno reći, mogućnosti je ovdje puno, ali većina joj je poručila da u svemu tome pronađe utjehu i da, ako tako želi, sve protumači kao komunikaciju sa svojim sinom “s druge strane”.

“Gospođo, on kao da vas je pokušao nasmijati. Ovo meni zvuči kao da se našalio s vama. Vi ste spomenuli kako tražite njegov potpis, a on vam je upravo to u jednoj riječi i poslao”, napisao joj je jedan korisnik Reddita.

Inače, kako bi dokazala da je priča istinita, dotična žena je u prepisci priložila i link na jedan američki portal na kojemu je izašla vijest o pogibiji njezina sina.

Pogledajte u nastavku i vijest objavljenu u jednom od tamošnjih dnevnika, kao i fotografiju zaslona nadzorne ploče.