Šokirala i poznatog kuhara Gordona Remzija: Hljeb i so je omiljeni obrok Viktorije Bekam

Otkriće Viktorije Bekam da je njen omiljeni obrok svih vremena so na tost hljebu napravljenog od ceijlog zrna pšenice ostavilo je obožavaoce u nevjerici. Gostujući u podcastu priznala da je nekad bila “najgora noćna mora” u restoranima.

Tokom podkasta, bivša “Spice Girl” opisala je kako preferira da jede prepečeni hljeb malo soli ili eventualno povrće na pari sa balzamikom.

– To je taj ugljeni hidrat zbog kojeg se osjećate udobno, a ja volim so – rekla je Bekamova.

Viktorija u svojoj ishrani obavezno razdvaja namirnice bogate ugljenim hidratima od onih koji su puni proteina.

– Za većinu restorana ja sam verovatno najgora mora. Obožavam povrće kuhano na pari. Volim da se namirnice kuhaju na vrlo jednostavan način. Ne volim ulja, maslace ili soseve – otkrila je.

 

Govoreći o svojoj neobičnoj dijeti izjavila je da je čak i Gordon Remzi, vrlo dobar prijatelj Bekamovih rekao da nikada nije vidio nekoga toliko disciplinovanog u pogledu načina na koji se hrani.

 

– Volim da popijem piće uz večeru i mogu da postanem vrlo dobar gost na večeri – tvrdi Viktorija.

 

Poznata po besprijekornoj liniji ranije je izjavila da joj je svakodnevno vježbanje postalo rutina.

– Svaki dan vježbam – vidim to kao pranje zuba, to je nešto što pod normalno radiš. Obično  prvo trčim na pokretnoj traci, nakon čega slijedi vježbanje prema programu mog trenera – rekla je.

I trčanje je njena omiljena kardio aktivnost pa tako gotovo svaki dan pretrči od osam do 10 kilometara. Viktorija obožava i jogu pa vježba po programu yogalosophy.