ŠOKANTNO! MAJKA SE AUTOM ODVEZLA U JEZERO I UBILA TROJE DJECE VJERUJUĆI DA JE ŽRTVA CRNE MAGIJE

Žena koja je automobil sa svojih četvoro djece odvezla u jezero, pri čemu je troje djece preminulo osuđena je na 20 godina zatvorske kazne.

Akon Guode (37) odvezla je automobil sa svojih sedmoro djece u vodu u Melbourneu u Australiji osmog aprila 2015. godine, piše Independent, prenosi aura.ba

Njezina petogodišnja kćer je preživjela nakon što su je prolaznici izvukli iz tonućeg automobila, ali je troje djece preminulo, (jednogodišnji Bol, kao i četiri godine stari blizanci, Hanger i Madi).

Priznala krivnju

Njihova majka je priznala krivicu za pokušaj ubojstva, a sudac je rekao da bi joj dosudio doživotnu kaznu da nije priznala krivnju. Kako piše SkyNews, vjerovala je da je žrtva crne magije.

– Ljudi ne razumiju zašto ste uradili to što ste uradili. po mojem mišljenju vaša djela su bila proizvod ekstremnog očaja -, rekao joj je.
Akon je rođena u Sudanu te je iz te zemlje pobjegla za vrijeme građanskog rata te je u Australiju došla kao izbjeglica 2006. godine. U građanskom ratu u Sudanu je ostala bez supruga.

Sudac je na izricanju kazne rekao i kako će najvjerojatnije biti deportirana po izvršenju kazne.

(aura.ba)