ŠOKANTNA NAJAVA: PROMJENA POLOVA ZEMLJE 29. JULA, A TO ZNAČI STIŽE SUDNJI/KIJAMETSKI DAN!?

Opet se otvara pitanje – da li nam sijledi kraj ili – početak Novog svijeta – za malobrojne preživjele? Rat u Siriji, kriza u EU, muškarci oponašaju žene, žene muškarce, laž zavladala svijetom… Još samo da Sunce osvane na Zapadu!?

sudnji dan 1Naučno je dokazano da se svakih 12 hiljada godina naša planeta „zaokreće”. Minulih godina sjeverni magnetni pol se ubrzano pomjerao, godišnje i po 60 kilometara. Novi zaokret mogao bi se desiti 29. jula ove godine. Bar tako tvrde na sajtu „End Time Prophecies“. Oni su pustili i snimak na You tube, u kojem upozoravaju da če se smak svijeta dogoditi upravo ove godine.

Prema njihovim najnovijim tvrdnjama 29. jula nas očekuje smak svijeta i to ne bilo kakav: Isus Hrist će drugi put doći na zemlju što će se dogoditi u isto vrijeme kada se pomjere magnetne ploče Zemlje i stvore globalni zemljotres.

-Zemlju će pogoditi nevjerovatno jak zemljotres, a Sunce će postati crno, dok će se Mjesec potpuno izokrenuti. Zvijezde će padati po zemlji, kao velike smokve koje padaju sa drveća kada ih jak vjetar trese. Svaka planina i ostrvo će se pomjeriti sa svog mjesta. Stvoriće se vakum koji će isisati čitavu Zemljinu atmosferu – navodi se u videu.

Veliki gradovi će izgorjeti i nestati, ogromne pukotine duboke stotine kilometara podijeliće današnje kontinente. Nakon 24 sata magnetni štit počeće da se oporavlja, ali će u atmoferi ostati mnoge praznine, kroz koje će radijacija uništiti ostatke života na Zemlji.

sudnji dan unutraSve u svemu opet se otvara pitanje – da li nam sijledi kraj ili – početak Novog svijeta – za malobrojne preživjele?

Nećemo još dugo čekati na potvrdu i ovih predviđanja. Možda su ovo samo priče teoretičara zavjere, opsjednutih idejom o kraju svijeta i civilizacije.

O smaku svijeta govorili su i najavljuju ga za ova vremena i veliki svjetski proroci, prije svih Nostradamus i Baba Vanga. Svi su najavili kataklizme u 2016. godini.

Baba Vanga, čuvena bugarska proročica koja je umrla prije 20 godina, predvidjela je da „Evropa kakvu mi poznajemo neće postojati poslije 2016“. Mnogi upravo u „bregzitu“ vide ostvarenje njenog, ali i mnogih drugih proročanstava o bliskom početku kraja svijeta!

– U Evropi 2016. godine skoro da neće biti nikakvog života, kontinent će izgledati opustošeno i razoreno. Evropa će biti gotovo nenaseljena, a prije toga desiće se niz katastrofa – predvidjela je slijepa bugarska proročica.

Da je mogući raspad Evrope zabrinuo i SAD, pokazuje primjer američkog sveštenika i samoprozvanog proroka Pola Biglija, za koga „bregzit“ takođe znači najavu kataklizme.

“Sve se događa po Božjoj volji. „Bregzit“ je znak raspada, kraj se bliži! Ako Britanija izglasa da izađe iz EU, velike promjene slijede. Biće globalne finansijske krize i haosa – rekao je Bigli u svom video-obraćanju.

Crna proročanstva i smak svijeta, odnosno kijametski dan najavljuju i u Bibliji i Kur'anu. Zanimljivo je da se i u najviše zastupljenim religijama na našim prostorima – kršćanstvu/hrišćanstvu i islamu, govori o tome da je kraj – vrlo blizu

sudnji dan glavnaTako u islamu u znake približavanja Sudnjeg dana spada da muškarci oponašaju žene a žene oponašaju muškarce ili kada se ljudi popčnu utrkivati u izgrdnji bogomolja i visokih građevina. Takođe, spominju se i ratovi izeđu kršćana i muslimana na teritopriji današnje Sirije, iza kojih stoji Dedždžal (lažov, smutljivac, petljanac), a dolazi iz Izraela.

Zar se ovi predznaci sudnjeg/kijametskog dana već ne ostvaruju? Ostalo je još da Sunce izađe na Zapadu, a to stručnjaci najavoljuju 29. jula ove godine!??

Pogledajte video snimak najave sudnjeg dana:
https://www.youtube.com/watch?v=6HPrfFvkEj0