SMAK SVIJETA ZAPISAN U BIBLIJI I NA PIRAMIDAMA: SVIJET SE MIJENJA 23. SEPTEMBRA 2017. GODINE!

Strani mediji se šale da su prvi znakovi apokalipse već vidljivi: Brexit, Donald Tramp i novi spot Tejlor Svift, a Dejvid Mejd je ubijeđen da apokalipsa stiže 23.9. 2017.

Dejvid Mejd, autor knjige “Planet X: the 2017 arrival“, ubijeđen je da nas 23. septembra očekuje apokalipsa, kao i da će nas planeta Nibiru ubiti. Nije usamljen u tome – teoretičari zavjere su ubijeđeni da će dolazak planete koja se nalazi iza Neptuna, Nibiru ili planeta X uništiti Zemlju ovog mjeseca.
Naime, Dejvid tvrdi da je to zapisano u Bibliji, ali iscrtano i na piramidama.
“Veoma je čudno da se 12. poglavlje u Bibliji podudara sa natipisima u Velikoj piramidi u Gizi. I jedna, i druga navode period između 20. i 23. septembra. To je kraj crkvenog perioda i tranzicija u dan Boga. Bićemo svjedoci uskoro“, rekao je.

Iako NASA nikada nije potvrdila postojanje planete Nibiru, nekoliko apokalipsa smo već propustili – septembar i decembar 2015. godine i, naravno, čuvenu majansku apokalipsu 2012. godine.

Inače, Dejvidovo predviđanje uglavnom je bazirano na slijedećem citatu iz Biblije:

“Dan Boga dolazi – surov dan, gnjevnog i žestokog bijesa – da opustoši zemlju i uništi grješnike na njoj. Nebeske zvijezde i njene konstelacije neće pokazati svoje svjetlo. Izlazeće Sunce će biti zamračeno i Mjesec nas neće obasjavati“

Planeta Nibiru nije neka tamo pustara – na njoj živi narod Anunaki, koji predstavlja naprednu ljudsku rasu, a Zemlju su posjetili nekoliko puta i tražili zlato po Africi.

Komentari

komentara