Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković pod lupom astrologa Zorana Petrovića Šumadinca: “Najskladniji” brak u Srbiji – bure je baruta!

Jedno od najuspješnijih ostvarenja srpske kinematografije, film “Zona Zamfirova”, bilo je svojevrsna riznica ljubavi i ispred i iza kamera. Te 2002. godine Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković provodili su mnogo vremena zajedno na snimanju, iako su u filmu imali svega nekoliko zajedničkih scena. Poznanstvo iz “Zone” pretvorilo se u blisko prijateljstvo tokom “Pljačke Trećeg rajha”, a obostrane simpatije brzo su prerastale u nešto više. Bezuspješno su pokušavali da se sklone od medija, jer tolika ljubav naprosto nije mogla da se sakrije. Na “ludi kamen” stali su prije osam godina.

Vojin i Sloboda su pod istim horoskopskim znakom Lava jer je samo dan razlike između njihovog rođenja. Vojin je stariji od Slobe za cijelu deceniju. Ono što je kod njih zanimljivo jeste da su i u podznaku isti  znakovi, inače su u podznaku Škorpija.

Idemo da ih sagledamo pod lupom pojedinačno.

Vojin od mogućih 12, šest polja ima potpuno prazno i to ga čini više ranjivim nego što to i pokazuje. Po astrološkom pravilniku planeta Sunce bi trebala da mu se nalazi u petoj astro kući, međutim njemu je Sunce u desetoj i to mu dodatno komplikuje astro proces.

Podznak Škorpije daje mu veliku snagu volje, ambiciju i fizičku energiju, strast i duboke emocije.

Vrlo teško mijenja svoje mišljenje ili navike u životu. Radi teško i dugo, dok ne ugleda rezultate rada. Dobar je borac kada se aktivira njegova odbrambena, kritička, sarkastična i analitička strana ličnosti. Pazi na svoje prijatelje i pomaže im vrlo mudro i često. Međutim, ponekad zna biti vrlo grub, posesivan i ljubomoran. Traži praktičnog partnera, koji je pouzdan i vjeran.

Vojin je sam takav, vjeran i odan partner i upravo zato i traži od partnera isto. Vojinove prazne kuće druga, treća, šesta, osma, deveta, 12. ukazuju na to da veći dio života  će propustiti jako mnogo prilika vezano za karijeru što nam jasno daje do znanja njegova deveta prazna kuća.

U desetoj kući mu se nalazi Sunce u 22. horizontu što daje do znanja da je karijera u usponu samo par godina koje treba da iskoristi maksimalno i poslije staje. Međutim deveta kuća nam ukazuje da taj maksimum neće najbolje iskoristiti.

Sloboda Boba je isti znak i podznak kao njen suprug međutim njena peta stro kuća je u savršenoj  ravni, što pokazuje njenu smirenost i odmjerenost. Mars u devetoj kući joj daje jaku i dugotrajnu poziciju, kada je poslovna strana u pitanju. U istoj kući nalazi se Lav koji joj daje na značaju dugotrajnu dobru karijeru.

Takođe dugotrajni uspjeh u karijeri joj osigurava Lav sa planetama Suncem i Merkurom, sjaj karijere kod nje dugo će potrajati.

Kada su uporedni horoskopi u pitanju jasno se vidi iz pozicija kuća njihova različitost, buran bračni život koji više puta dolazi do raskrsnice ali ipak zbog uticaja Merkura u sedmoj Slobinoj kući brak opstaje. Naravno da ona sav teret mora da iznese na svojim plećima kako bi sve funkcionisalo kako treba. Mediji nisu nešto pretjerano upoznati sa tom problematikom, ali ogromna razlika među njima postoji kao i nesuglasica.

Vojinova konstantna ljubomora vijori nad njihovim brakom ali Sloboda već naviknuta na to, ne daje previše važnosti jer je ona jako vjerna po prirodi i prije svega porodičan tip.