Slijedite Kolindu Kitarevićku, ljubite sve redom! Šta nam sve zavisi od – poljupca?

Ono što se često zaboravlja, a što je velika istina, jeste to da je poljubac daleko moćniji nego što mi to možemo i da pretpostavimo.

Pjesma „Majstor za poljupce“ nije slučajno nastala. Žene veoma znaju da cijene disciplinu poljubaca i umijeće koje se tom prilikom pokazuje. Često baš zapostavljeni poljubac može da bude ono što će osvojiti, usrećiti i zapaliti vaš ljubavni život.

Naravno, svako od nas je imao i one loše dane, kada nam jednostavno nije do ljubljenja. Ili nam se ne trudi ili u ustima imamo ukus piva. Trenutak u kojem se naše usne spajaju s partnerkinim značajan je zbog toga što tada počinje da djeluje mnoštvo različitih parametara. Poljubac ima ogromnu moć, on može unaprijediti ili unazaditi ostatak veze.

Ako se osvjedočite kao majstor za poljupce, ako ovladate onim dugim, opojnim poljupcima koje ona voli, možete drastično popraviti kvalitet i učestalost akcije u spavaćoj sobi. Očigledno je da sebi ne smijemo dozvoliti rizikovanje.

Zbog toga je važno da se vještina poljupca stalno unaprjeđuje, bilo da osvajate neku ljepoticu u noćnom provodu ili da prilazite djevojci s kojom ste u trajnoj vezi.
Žene vole kada napetost toliko naraste da im se čini da već čitav vijek čekaju na poljubac, jer onda ljubljenje neće prestajati satima.

Ruku na srce, ni muškarci nisu imuni na takve situacije. Najbolje poljupce uvijek vrijedi čekati. A kada kucne pravi čas da se oni dogode, isplati se biti spreman.

Pošto ste je jednom osvojili, redovni susreti licem u lice od presudnog su značaja za zdravlje dugoročne veze. Učestalost ljubljenja jednog para utiče na mnoga pitanja koja su bitna za opstanak njihove veze.
Zbog toga je važno da poljupci postoje čak i onda kada seks nije u planu. Poljupci mogu da odagnaju napetost, a ako vam u vezi nešto krene naopako, a želite da spasite tu vezu, poljupci (ako ste vješti u njima) mogu da budu vaš spas.

Ono što se često zaboravlja, a što je velika istina, jeste to da je poljubac daleko moćniji nego što mi to možemo i da pretpostavimo.

O tome bi, možda, ponajviše mogla savjeta dati hrvatska predsjednica Kolinda Grobar Kitarević.