Slavni sa čudnim i neobičnim navikama: Kupanje, pranje zuba i dezodorans – šta će im to?!

Mnogi od njih ne koriste i protive se dezodoransima, a neki izbjegavaju i tuširanje
Bračni par Mila Kunis i Ashton Kutcher nedavno su pokrenuli raspravu o higijenskim navikama, nakon što su na podcastu izjavili kako svoju djecu kupaju samo kad su ‘vidno prljava’.
Glumac Matthew McConaughey ne protivi se tuširanju kao Kunis i Kutcher, ali su ponovno otkrivene tvrdnje da uopće ne koristi dezodorans. O tome je za časopis Playboy javno govorio 2008. godine.
– Nikakva kolonjska vodica, nikakav dezodorans. Sve žene u mom životu, uključujući moju majku, rekle su mi kako moj prirodni miris miriše prvo, na muškarca, drugo, na mene – izjavio je.
Dodao je da ne želi ‘mirisati na nekoga ili nešto drugo’.

– Sjećam se kad je rekao da ne koristi dezodorans pa sam to htjela provjeriti. Ne smrdi. Miriše kao žitarice, veoma slatko – izjavila je glumica Yvette Nicole Brown.

McConaughey ponosno izbjegava dezodorans ikakve vrste, ali inzistira da se brine o sebi i svojoj higijeni. Tako je izjavio da se tušira nekoliko puta dnevno, a zube pere i do pet puta u jednom danu.
Među drugim hollywoodskim zvijezdama koje ne koriste dezodorans našla se i glumica Cameron Diaz.

– Antiperspiranti su loši za tijelo. Ljudi smrde jer koriste antiperspirant, koji zadržava sav smrad – rekla je Diaz jednom prilikom.

Dezodorans izbjegavaju i Julia Roberts, Bradley Cooper i Kourtney Kardashian. Cooper tvrdi da se tijelo ‘samostalno čisti’, Roberts to radi iz ekoloških razloga, a Kourtney je prestala koristi dezodoranse nakon što je čula da to može biti štetno tokom dojenja.
Nedavno je svoje fanove šokirao i glumac Jake Gyllenhaal, koji je za Vanity Fair izjavio da se kupa sve manje i manje.
– Mislim da postoji cijeli svijet ne-kupanja i mislim da to pomaže koži, jer se sami prirodno čistimo.
Sličnog su stava i glumački par Kristen Bell i Dax Shepard, koji su isto tako nedavno izjavili da se njihove kćeri, 8-godišnja Lincoln i šestogodišnja Delta ne tuširaju ‘sve dok ne počnu smrdjeti’.

 Ekscentrični Tesla
Veliki genije je izbjegavao žene koje su nosile bisere. Odbijao bi čak i razgovarati s njima. Bisere jednostavno nije podnosio.Razne jednostavne radnje Tesla je obično radio triput zaredom, pa mnogi sumnjaju da je patio od opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Po triput je prao ruke i obilazio zgradu prije nego što uđe u nju.
Također pribor za jelo bi uglancao do savršenstva koristeći pri tome 18 salveta.

Tesla je imao fobiju od klica. Zahtijevao je da nitko u blagovaonici hotela ne koristi stol za kojim je on sjedio, a za svaki objed tražio je čisti stolnjak. Svaku posudu, koji je prethodno sterilizirana, osobno je prije jela obrisao salvetom. Čim bi na stolu ugledao muhu, prekidao bi objed – napisao je John O’Neal autor Tesline biografije “Nenadmašni genij” koji je smatrao kako je strah od mikroba bila posljedica teških bolesti od kojih je Nikola Tesla obolio u djetinjstvu i to dva puta od malarije te jednom od kolere.

RASEL KROU
Džoan Rivers, koja je bila poznata po svojim provokatorskim tračevima, jednom je rekla da Rasel Krou smrdi.


Ž7 = Kim Besindžer: Ljubiti njega je kao da ljubiš pepeljaru
Nakon kultne erotske drame “Devet i pol tjedana” iz 1986., Kim Basinger je za Mickey Rourke izjavila da je ljubljenje s njim bilo kao da ljubi pepeljaru. Navodno je pušio jako puno, a zube prao rijetko.
DŽONI DEP

Kolege glumci i reditelji bi sve pretrpeli, samo da imaju priliku da rade sa dobrim glumcem, kao što je Džoni Dep. Naime, taj cenjeni glumac, navodno, izbegava tuširanje i po nekoliko dana.

KORTNI KOKS

Bivši suprug „prijateljice“ Kortni Koks jednom je izjavio da mu žena „ima miris poput vozača kamiona“, ali da se njemu to jako sviđa.
KAMERON DIJAZ

Kameron Dijaz jednom je priznala da zna da nosi istu odjeću po nekoliko dana i zatim je baci, umjesto da je opere. Takođe je nekoliko puta otkrila da mrzi dezdoranse i nije ih stavljala gotovo 20 godina.

DŽULIJA ROBERTS

Džulija se rijetko depilira i ne stavlja dezodorans. Glumica se tušira, navodno, svakih nekoliko dana i to s hladnom vodom i vrlo malo sapuna, prenosi portal Hot.

DŽENIFER ANISTON
Dženifer obožava kafu, stoga ih popije nekoliko dnevno. Njene kolege žalili su se na njen loš zadah, u kojem se jako osjeti i kafa, a Boldvin je ljubljenje s njom pred kamerama nazvao „bolnim“.

DŽESIKA SIMPSON
Jessica Simpson nikada nije krila da je lijena kada je riječ o higijenskim navikama, a o njima je progovorila gostujući u showu Ellen DeGeneres. Tada je priznala kako svoje zube pere tek tri puta sedmično. To radim jer su moji zubi toliko bijeli, a jednostavno ne volim kada jezikom prođem po njima da su glatki. No, koristim vodicu za ispiranje usta i čistim ih zubnim koncem svaki dan.’