Skuhajte banane prije spavanja, i tekućinu popijte za mirne snove i jutarnju svježinu

Zapamtite, i određeni lijekovi mogu uzrokovati nesanicu. Lijekovi protiv bolova, antihistaminici, i lijekovi za srce i krvni tlak su među mnogim lijekovima koji pridonose gubitku sna. Donosimo vam prirodno rješenje kako se boriti s nesanicom i napokon zaspati.

Nema osobe koja nije imala nemirnu noć i borila se da zaspi. Vaš um se utrkuje s vašim mislima, a baš kada pomislite kako biste sada mogli zaspati sunce proviri kroz prozor?

Nepravilno spavanje ali i nesanicu mogu uzrokovati  depresija, stres i anksioznost. Dovoljno je samo razmišljati o školi, fakultetu, poslu, obitelji, ili jednostavno stvarima koje morate učiniti sutradan, jednostavno se ne možete opustiti. Osim toga i određeni lijekovi mogu uzrokovati nesanicu. Lijekovi protiv bolova, antihistaminici, i lijekovi za srce i krvni tlak su među mnogim lijekovima koji pridonose gubitku sna. Donosimo vam prirodno rješenje kako se boriti s nesanicom i napokon zaspati.

Čaj od banane 

Koristeći samo par stvari koje su vjerojatno već u vašoj kuhinji, možete u bilo kojem trenutku napraviti čaj od banane od kojeg ćete odmah zaspati! Ovaj prirodni lijek čini čuda, a osim što će vam pomoći zaspati, odličnog je okusa!

Sastojci

1 banana

1 mali lonac vode

cimet

Sve što trebate napraviti je odrezati oba kraja oguljene banane i staviti ju u kipuću vodu. Kuhajte oko 10 minuta. Nakon što ste iscijedili tekućinu, prelijte vodu u šalicu. Ako ste željni avanture, pospite cimetom čaj. Pijte ga jedan sat prije spavanja.