Sklonite ih odmah: Ove 4 stvari donose negativnu energiju u vaš dom

Imate li utisak da vas nekad nesreća prati? Možda se rješenje vaših problema skriva u vašem životnom prostoru.

Prema mnogim uvjerenjima širom svijeta, postoje predmeti, kao i pozicije u kući, koje mogu da privuku veliku količinu negativne energije. Pa, ako se osjećate kao da ne možete da se riješite nesreće, onda nemate šta da izgubite ako pokušate da se rešite ovih 4 predmeta iz vašeg doma.

Ogledalo usmjereno ka krevetu

Vjeruje se da ogledalo postavljeno ka krevetu može izazvati probleme u ljubavnoj sferi, jer usmjerava negativne uticaje na zdrav i kvalitetan odnos. Ako se u posljednje vrijeme svađate sa partnerom i imate ogledalo usmjereno ka krevetu, sklonite ga sa zida i vidite šta će se desiti. Postoje velike šanse da problemi magično nestanu.

Crna vrata

Boja vrata može imati veliki uticaj na vrstu energije koja „ulazi“ u vaš dom, zajedno sa vama. Crna ulazna vrata unose negativnu energiju svaki put kad uđete u kuću. Ako već imate crna vrata i osjećate se kao da vas stalno prati nesreća, obojite vrata drugom bojom.

Predmeti sa oštrim ivicama ili kaktusi

Kada su u pitanju oštri predmeti, kao i biljke sa bodljama, dobro je znati da često pozivaju neželjenu negativnu energiju u vaš dom. Preporučujemo vam da ne kupujete kaktuse ili namještaj sa oštrim ivicama, a ako ih već imate, uklonite ih na neko vreme iz vašeg doma i posmatrajte da li dolazi do promjena.

Slike brodoloma

Slike brodoloma imaju potencijal da izazovu unutrašnji nemir koji može uticati na odnose između onih koji dijele dom i raspoloženje. Ako imate takvu sliku u vašem domu, a vi u sebi osećate neobjašnjiv nemir, onda se odmah oslobodite slike. Osjetićete olakšanje.

Komentari

komentara