Sjajni rezultati: I BOLESNI LJEKARI SE OKREĆU BILJNIM PRIPRAVCIMA ZA ZDRAVU ŠTITNJAČU

Kada je štitna žlijezda u pitanju, u biljnoj apoteci „m“ kažu da liječenje zavisi od vrste oboljenja – da li je hipotireoza, hipertireoza ili Hašimotov sindrom.

Duga je lista biljnih peraparata na koje su ponosni u sarajevskoj apoteci „m“, vlasnika Izeta Kahrimana. Pored onih za kancerogena oboljenja, posebno su ponosni na onaj za obnovu erodirane sluznice želuca „Gastrohebal“, zatim za srčane tegobe „Kanemin“, za prostatu „Revital“, te biljne terapije za srčane probleme, policistične jajnike, mokraćni mjehur, za ešerihiju, adenom prostate

Pogledajte kako u Biljnoj apoteci „m“ liječe OBOLJENJA ŠTITNJAČE

Kada je štitna žlijezda u pitanju, u biljnoj apoteci „m“ kažu da liječenje zavisi od vrste oboljenja – da li je hipotireoza, hipertireoza ili Hašimotov sindrom.

Hipertireozu liječe na poseban način. Za ovo oboljenje terapija se svodi na čišćenje organizma i na radio frekventni uređaj, a nakon toga se dodaju čajevi, uz koje idu posebni oblozi.

Kada je riječ o hipotiriozi i „Hašimotu“ skoro je identičan način liječenja. Obavezno se provodi radio frekventni uređaj i čišćenje organizma, a nakon toga se pripremaju biljni lijekovi.

Bitno je, kažu naši domaćini, da pacijent na vrijeme donese medicinske nalaze. Kategorični su da se bolesna štitna žlijezda može „vratiti u funkciju“ bez hirurške intervencije.

“Nema potrebe za hiruršku intervenciju. Mi ćemo to fino dovesti u red prirodnim putem, bez obzira da li su čvorići ili je nešto drugo. Pacijentima, koji su se podvrgli operativnom zahvatu, nažalost, malo možemo pomoći – kaže Izet Kahriman i dodaje da mnogi doktori uzimaju njihove biljne terapije za štitnjaču.

“Imamo značajan broj doktora koji je sebe ovdje kod nas izliječili. Oni kažu „što nam treba da cijelog života uzimamo letroksil i eutilox kada možemo za nekoliko mjeseci da prirodnim terapijama oporavimo štitnu žlijedu“.
Kontakt telefon apoteke „m“ je.

Komentari

komentara

error: Content is protected !!