Simptomi epilepsije i džinskog udara su slični tvrde hodža Sead Ban, Hamdija ef. Sudić, Sabina Medina i Larisa Jusić!

? Poštovana redakcijo, redovno kupujem vaš list i molim vas ovom prilikom da mi pomognete sa nekim konstruktivnim prijedlozima kako izliječiti epilepsiju. Hvala puno (N. N.)

Sabina-Medina, duhovna iscjeliteljka iz Tuzle: Vrlo često se kod male djece ali i odraslih, znaju javiti napadi slični epilepsiji, ali to su ustvari džinski udari. Simptomi su slični i kod epilepsije i kod džinskih udara i napada, a ja veoma uspješno liječim i jedno i drugo. Isto tako, bitno je naglasiti da kako ima više vrsta epilepsije, tako se i džinski udari i napadi manifestuju u više oblika. Ja ovim problemima pristupam sa obazrivošću i oprezom. Simptomi i kod epilepsije i džinskih udara su slični: škripa zuba, pljuvanje, tresenje rukama, iskolačene oči, padavica, gušenje i slično. Liječenju se pristupa individualno, u zavisnosti od stupnja bolesti. Moje liječenje sastoji se iz učenja sure “Bekare” iz Kur’ana, a efekti budu vidljivi za veoma kratko vrijeme.

Larisa Jusić kaže da godinama uspješno liječi pacijente oboljele od epilepsije svojim tretmanima radiestezije i bioenergije. Iako je za problem epilepsije najbitnije tretirati krunsku i aznu čakru (koje se nalaze na tjemenu i sredini čela) u oboljelom organizmu. Ona smatra da je liječenje jedino uspješno onda kada su tretmani usredsređeni na svih 11 čakri i na cijelo energetsko tijelo pacijenta. Bioenergetski tretmani traju oko pola sata a za potpuno izlječenje potrebno ih je nekoliko – zavisno od stadija oboljenja kod čovjeka.

Hodža Sead Ban tvrdi da epilepsija nastaje uglavnom kao uzrok sihira i drugih džinskih uzroka, te da se kao takva može liječiti raznim učenjima rukji i davanjem zapisa i hamajlija. Također je potrebno da pacijent od dana započetog liječenja pije 14 dana vodu na koju su učene rukje.

– Garantujem izlječenje u potpunosti, mada, vrlo često se problem zna vratiti nakon tri mjeseca. Tretman se ponovi i epilepsija se ne vraća nikad više. U samom procesu liječenja učestale su pojave visokog pritiska, nervoze, znojenje i drhtavica…

Duhovni iscjelitelj Hamdija ef. Sudić kazao nam je slijedeće:  Poznato je da se epilepsija liječi medicinskim ali i putem učenja Kur’ana. Preporučljivo je da se nakon liječničkog pregleda i obavljenih pretraga pacijent obrati i nekom ko liječi Kur’anom kako bi mu se proučila jedna rukja i ustanovilo duhovno stanje pacijenta. Nedavno sam imao jedan slučaj gdje su se djevojci kojoj je dijagnosticirana epilepsija nakon liječenja Kur’anom javile tri navodne prijateljice koje su joj te probleme prouzrokovale sihirima. Zato, ja savjetujem da se uz obavezne liječničke nalaze urade i ovi duhovni tretmani.

(arhiv magazina Aura)