Simbolične poruke pronađenog novčića na ulici: kovanica sa brojem 1 najavljuje nove početke, petica duhovni razvoj….

Ukoliko ste bili u žurbi kada ste ugledali sjajan novčić, to je znak da morate malo da usporite i posvetite se sebi i slobodnom vremenu.

Novac koji pronađete na ulici, makar to bila i kovanica od pet pfeninga ili jedne marke, dinara, eura, franka… ima veze sa duhovnošću i to vam pokazuje da ste cijenjeni među ljudima na Zemlji, ali i u duhovnom svijetu.

Ovo je jedan od načina na koji Dobri/anđeli i duše komuniciraju sa nama i to može da bude poruka od nekoga nama bliskog ko je preminuo da nas voli i da mu značimo. Može da se protumači i kao utjeha od samog Boga koji nam tako poručuje da je tu, da brine o nama i da će sve biti u redu.
Uglavnom ljudi pronalaze kovanice, rjeđe papirni novac, a razlog za to je zato što kovanice traju duže od papirnog novca i anđeli i duše tako ostavlaju trajni trag. Sjaj kovanice pored toga privlači pažnju ljudi.

Kinezi smatraju da je pronalazak novca znak dobre sreće i to se vjerovanje proširilo cijelim svijetom zbog čega pronađene kovanice mnogi čuvaju kao talismane. Kada pronađete kovanicu obratite pažnju na to o čemu ste razmišlajli u tom trenutku jer to može biti odgovor na vaše misli i koji je broj na njoj.
Kovanica sa brojem 1 je znak novog početka, svježih ideja i nagovještava uspjeh, velika postignuća i napredak. Ovakvim novčićem anđeli i duše vam poručuju da vam predstoji veliki uspjeh i da ostanete pozitivni.

Dvojka na kovanici vam poručuje da se posvetite razmjeni sa drugima, partnerstvu, harmoniji i komunikaciji. Ona je jedinstvo mraka i tame, jina i janga.

Kovanica sa brojem 5 ukazuje da vam predstoji biološki i duhovni razvoj. Ovaj broj je simbol Svemira, savršenstva i simbol božanske moći. Prema kineskom vjerovanju ovaj broj je sretan jer ukazuje na pet najvažnijih blagoslova: bogatstvo, sreću, dugovječnost, zdravlje i napredak.

Broj deset na novčiću predstavlja buđenje i znak je da morate da obratite pažnju na neke stvari i vjerujete svojim instinktima u vezi neke bitne odluke. Imate dobru podršku duhovnog svijeta i sve će se riješiti kako treba.

Najveći broj na kovanicama je 20 – i on vam poručuje da vam predstoji period pojačane osjetljivosti i strasti. On sadrži nulu i pojačava vibraciju broja 2 i smatra se brojem snage, intuicije i visokih ideala.
Ako ste se osjećali usamljeno kada ste pronašli kovanicu to vam je poruka duhovnog svijeta da niste sami.

Ukoliko ste bili u žurbi kada ste ugledali sjajan novčić, to je znak da morate malo da usporite i posvetite se sebi i slobodnom vremenu.

Ako vas brinu finansijski problemi pronađete novčić, to je znak da će se sve riješiti i da vam osobe iz duhovnog svijeta koje vas vole šalju pomoć.