Siđi s oblaka: Ne lažite da ljetujete na Bahamima, a nemate ni za goriva do Boračkog…

adelaAdela Mahmutović, bivša uspješna modna dizajnerica, danas uspješna ekonomistica, svoje prijatelje i pratitelje na društvenoj mreži Facebook skoro svakodnevno uveseljava statusima kroz koje na zanimljiv način opisuje našu svakodnevnicu, realnost, aktuelne i neaktuelne događaje…život jednom riječju.

U svojem zadnjem statusu, Adela kaže kako je dobro mirno zaspati kad čovjek sebe jednom prihvati onakav kakav jeste.

“Ne živite u oblacima ljudi…ne lažite imovinski status, koliko godina imate, seksualnu orijentaciju, ne lažite partnera da ga volite, ne lažite da ljetujete na Bahamima, a nemate goriva ni do Boračkog, ne lažite sami sebe!!! Digni ruku, digni obadve!!! Kako je lijepo mirno zaspati, sebe prihvatiti!!!

Dobar dan svima koji jedu pitu rukama, koji su prespavali na plaži barem jednom, koji znaju šta je minus na računu, kojima se pali lampica za gorivo, koji kupuju fake naočale…koji psuju u dosadnim kolonama, koji pljuju kad vide mačku crnu, koji jedu paštetu na plaži, koji spavaju sa mobitelom ispod jastuka, dobar dan ženama koje kubure sa celulitom (ne brinite, ima ga i Seve)…volite sebe takvi kakvi jeste, jer niste savršeni, ali jeste posebni nekome” – poručila je Adela u svom novom statusu uz prigodnu muzičku numeru.