Severina Vučković-Kojić i Milan Popović pod lupom astrologa Kalimera: Žive za marketing!

Piše: Astrolog Edin Kalimero

Sarajevskog astrologa, numerologa i tarot majstora, Edina Aladžuza Kalimera, bije glas da se njegova predviđanja nikad nisu izjalovila. Što najavi – i desi se. Prognozirao je atentate, terorističke napade, pojavu novih bolesti, smrt poznatih političara i mnoge druge događaje. Sve je pogodio. Od ovog broja Aure, Kalimero će se u vidu natalnih karti, baviti brakovima i ljubavnim životom javnih ličnosti. Razotkrivat će u kojim brakovima cvjeta ljubav, čije su veze farsa za javnost, ko nikad neće stati pred matičara te čiji je brak od danas do sutra. U nastavku, pročitajte njegovu analizu odnosa Severine i Milana Popovića.

Iako je Severina sada već Kojić, ona će cijeli život biti vezana za Milana. Razlog je naravno njihovo dijete. Svjedoci smo da se ovih dana po medijima provlači priča da Severina ne dozvoljava Milanu da viđa dijete. Od te priče nema ništa jer Milan ima sve uslove i prava da viđa svoje dijete. Tarot pokazuje da je sve na njegovoj strani. Ipak, nije Severina cvjećka. Iako u javnosti uvijek mila i draga u javnosti, u privatnom životu i nije baš takva.

Spremna je na sve da bi ostvarila svoje ciljeve. Dokaz za to nam je “jahta”. I ovaj put Severina će pokušati da se služi različitim malverzacijama vezano za dijete ali nema uspjeha na njenu žalost.

Milan je opet čista suprotnost od nje. On je čovjek koji ima jasne ciljeve i planove i mislim da bi bilo bolje djetetu da više vremena provodi s njim. Nažalost Milan ima na sebi i neke tragove crne magije. Dokaz za to su učestale promjene raspoloženja, glavobolje, pritisak u glavi i mučnine. Da bi bilo sve ok on treba prvo otkloniti negativnu energiju. U tome mu nažalost ne može pomoći feng shui kome naginje, već isključivo neko ko će otkloniti magiju.

Nažalost, tarot pokazuje da će njih dvoje i dalje imati trzavica, a proces oko djeteta će se razvući i u narednom periodu.

Severina je u svemu pa tako i u privatnom životu sva u marketingu. Šta god da joj se desi, ona servira medijima i dobro naplati. Što se tiče Milana ni njegovo “maslo nije za ramazana”. Čovjek je jako proračunat i zna šta želi, a to je novac. Jako je i osvetoljubiv. Da su znali jedno sa drugim i da je bilo između njih prave ljubavi, znajući koliko vole novac- vrlo brzo bi bili jedan od najbogatijih parova. Ovako će se načekati i izmaltretirati jedno drugo, a na kraju, niko neće biti pobjednik. Samo će im dijete biti – najveći gubitnik.

(aura.ba)