Severina pod lupom astrologa Zorana Šumadinca: Njeno sunce je zašlo i na poslovnom i na privatnom planu!

 

Piše: Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813) (Ezosvet)

Severina je kombinacija partnera po principu, ako možeš bolje me zaobiđi. Seve je jako zanimljiva ličnost i puna pozitivne energije koja joj je i pomogla da dostigne zvijezde. No nije samo energija ta koja je doprinijela vrtoglavom uspjehu već su i planete doprinijele tome. Kako su joj planete u buduće naklonjene, pogledajmo u nastavku teksta.

Njen horoskopski znak joj u potpunosti pristaje, ne mari za druge, tvrdoglava i buntovna kao i svaki Bik. Ono što želi uradiće po svaku cijenu. Dva lava nikako ne mogu biti u skladnom čoporu osim ako druga strana nije nešto pasivnija. Seve je Lav u podznaku sa veoma velikom čvrstinom. Njen prirodni element Zemlja joj daje potporu i još jaču čvrstinu. Jadan je onaj ko joj se nađe na putu.

Bikom upravlja Venera i zbog nje je sklona užicima i naklonjena umjetnosti, prije svega muzici. Mjesec u Biku joj daje seksipilnost i ona je doista pravi seksualni zavisnik, koji nije u stanju biti vjeran ni po koju cijenu. Bik je zemljani znak, pa se povezuje sa sigurnošću, brigom i stabilnošću. Fiksni kvalitet doprinosi da započete poslove ne prekida, jer nije sklona poslovnim promjenama.

Vezuje se za vrijednosti i konkretne stvari, ali i finansijske forme, pa se slobodno može reći da je materijalista. Zato nikada neće lutati i vezivati se za neopipljivo i pretpostavke. Severini je od aprila mjeseca 1994. godine stupio Mjesec sa Lavom i to je izvanredan period za posao ili karijeru. Seve je karijeru nešto ranije počela ali nije bila na dobroj poziciji. Ovaj aspekt trajao je u prvoj kući do oktobra 2000. da bi Sunce u desetoj kući sa Ovnom preuzelo vodeću ulogu od pomenutog datuma do septembra 2018. godine. U ovom periodu Severina je dostigla maksimum u karijeri ali i privatnom životu.

Na Sevinu lošu sreću ili nesreću od februara ove godine snažnu i veoma jaku poziciju zauzimaju Blizanci u jedanaestoj kući natalne karte sa planetom Saturn tako da ovaj aspekt povlači je nazad, jer karmički nije odigrala pravi potez. Još veći problem joj zadaje dvanaesta kuća jer se i tu nalaze Blizanci u Marsu i potvrđuju pad kada je posao u pitanju bez naznake da se vrati u zvjezdani krug.

Podznak Lav donosi joj hrabrost i umiljatost, ali prije svega neprikosnoven autoritet. Često je nježna i simpatična, no ne voli baš da pomaže onima kojima je to potrebno ili da štiti one koje treba zaštititi. Prijatelji je smatraju odanom i velikodušnom osobom toplog srca, što je pak velika greška. Vrlo teško mijenja svoj smjer kad ga već jednom zacrta i sposobna je da se dugoročno drži toga.

Vesela je po prirodi i veoma društvena. Veliki je ljubitelj ležernosti i raskoši. Traži originalnog ali ne i mudrog partnera, bitno joj je da i da je podržava tj. da joj ne stoji na putu koji je već zacrtala. Ukratko, zvijezde su joj donijele uspjeh, zvijezde ga i odnose. Od nje više bumova neće biti, njeno sunce je zašlo!