Severina i Igor Kojić pod lupom astrologa Zorana Petrovića Šumadinca: On u njoj vidi majku, ona u njemu svoju marionetu!

Prije izvjesnog vremena čitavu ex Yu je “protresla” svadba koju su mnogi osuđivali i negativno komentarisali.Vjenčanje srpskog fudbalera Igora Kojića – Kebinog sina, i najpopularnije hrvatske show pjevačice Severine Vučković ipak  se održalo. I traje još uvijek.

Piše: Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813) (Ezosvet)

Igor Kojić je u specifičnom odnosu sazviježđa i planeta. Retroaktivni Merkur je na vrijeme ga pokrenuo jer da je malo zakasnio, Igorov put bi išao drugim pravcem. Igor je u znaku Lava sa podznakom u Vagi i njegov domicil je Sunce sa prirodnim elementom Vatrom.

Podznak Vaga donosi mu jednu vrstu harmonije, ljupkost, odanost, ali i jak osjećaj za pravdu. Teži lijepim i vrlo profinjenim stvarima u životu. Po svaku cijenu izbjegava bilo kakvu neugodnost. Igorova intuicije nije jako razvijena i najčešće upravo zbog toga teži ka tome da ima nekog sigurnog pored sebe, veoma brzo pada. Ima puno prijatelja, jer vrlo lako sklapa prijateljstva i opušteno se druži sa ostalim ljudima. Manje je srećan ako živi sam ili se potpuno odvoji od drugih stoga teži da uvijek neko iskusniji bude uz njega.

Često se njegove ideje mijenjaju sa raspoloženjem. Prijateljstva, partnerstva, saradnje i brak su ključne riječi njegove prirode i svoj puni potencijal ne može postići bez toga.

Ako je na istoku u trenutku Igorovog rođenja bilo sazviježđe Vage, onda imate tendenciju da stremi ka istom spolu jer Vaga mu daje pitku i finu energiju koju on potiskuje duboko u sebi. Samo pravi i siguran korak mu donosi blagi preobražaj ali i dalje želje ostaju. Venera u Lavu nam daje informaciju da teži ka starijem i iskusnijem partneru jer u partner vidi jednog od roditelja i samim tim je mnogo sigurniji…

Severina je kombinacija partnera po principu, ako možeš bolje me zaobiđi.

Njen horoskopski znak joj u potpunosti pristaje, ne mari za druge, tvrdoglava i buntovna kao i svaki Bik. Ono što želi uradiće po svaku cijenu. Dva lava nikako ne mogu biti u skladnom čoporu osim ako druga strana nije nešto pasivnija. Seve je Lav u podznaku sa veoma velikom čvrstinom. Njen prirodni element Zemlja joj daje potporu i još jaču čvrstinu. Jadan je onaj ko joj se nađe na putu.

Bikom upravlja Venera i zbog nje je sklona užicima i naklonjena umjetnosti, prije svega muzici. Mjesec u Biku joj daje seksipilnost i ona je doista pravi seksualni zavisnik, koji nije u stanju biti vjeran ni po koju cijenu. Bik je zemljani znak, pa se povezuje sa sigurnošću, brigom i stabilnošću. Fiksni kvalitet doprinosi da započete poslove ne prekida, jer nije sklona poslovnim promjenama. Vezuje se za vrijednosti i konkretne stvari, ali i finansijske forme, pa se slobodno može reći da je materijalista. Zato nikada neće lutati i vezivati se za neopipljivo i pretpostavke.

Podznak Lav donosi Vam hrabrost i umiljatost, ali prije svega neprikosnoven autoritet. Često je nježna i simpatična, no ne voli baš da pomaže onima kojima je to potrebno ili da štiti one koje treba zaštititi. Prijatelji je smatraju odanom i velikodušnom osobom toplog srca, što je pak velika greška.

Vrlo teško mijenja svoj smjer kad ga već jednom zacrta i sposobna je da se dugoročno drži toga. Vesela je po prirodi i veoma društvena. Veliki je ljubitelj ležernosti i raskoši. Traži originalnog ali ne i mudrog partnera, bitno joj je da i da je podržava tj. da joj ne stoji na putu koji je već zacrtala. Po upoređivanju ova dva natala došao sam do zaključka da je ova bračna zajednica samo velika maskarada od strane Severine jer njoj Igor kao partner apsolutno ne parira. Mislim da ste nakon pročitanog teksta i vi sami zaključili da je Severina ta koja vodi i koja pokreće prva sve korake na pozornici dok Igor je statičan gledalac iz publike koji posmatra scenu ne znajući da je priča rađena upravo po njegovom liku.