ŠEST MUŠKARACA I ŽENA OTKRIVAJU TAJNE U KREVETU ZBOG KOJIH SU SE RAZVELI

Dobar život u krevetu i bliskost ključ su za sretnu i uspješnu vezu. Kad život u krevetu para nije zadovoljavajući u njihov život uvlači se trajno nezadovoljstvo.

Terapeuti često tvrde da prema iskustvima njihovih klijenata malo šta toliko utiče na pad samopouzdanja i samopoštovanje kao nezadovoljavajući vođenje ljubaviualni život.

Nikad nismo pokušali ništa novo – “Upoznao sam svoju suprugu kad sam imao 17 godina i ona je bila prva osoba s kojom sam vodio ljubav. Kad smo se vjenčali, mislim da smo oboje shvatili da nismo u stanju uvesti novosti u naš vođenje ljubaviualni život. Možda smo mogli postići više da smo bili otvoreniji jedno prema drugom, ali nakon rođenje našeg djeteta i jednog spontanog pobačaja vođenje ljubavi je izgubio svaku draž. Shvatili smo da smo bolje funkcioniramo kao prijatelji nego kao partneri”, ispričao je Luka 35.

On me prevario – “Moj uskoro bivši muž me prevario i kad se to dogodilo bila sam mu spremna oprostiti, ali on je rekao da ne želi monogamnu vezu, tako da je razvod za mene jedina prihvatljiva opcija”, Klara (31)

Nikad nemamo odnose – “Istina o mom braku je da smo moj suprug i ja imali vođenje ljubavi tri puta u godinu i pol, koliko je trajao naš brak, a što je bilo presudno da podnesem zahtjev za razvod. Moj bivši suprug uopće nije imao volje da diskutiramo i istražimo razloge (fizičke i emotivne) zbog kojih on nije imao volje za vođenje ljubaviom. Smatram da je moje puno pravo da budem u braku s nekim tko me želi, i zato sam se rastala”,objasnila je Lidija 29.

Redovito je posjećivao prostitutke – “Moj bivši suprug bio je izvrstan ljubavnik, s kojim sam uživala tijekom 20 godina braka. Ali, slučajno sam otkrila da redovito posjećuje prostitutke i nakon toga više nikad nisam stupila u intimni odnos s njim”, Katarina 51.

Ona je shvaćala vođenje ljubavi preozbiljno – “Moja bivša supruga je imala stroge upute što trebam činiti tijekom vođenje ljubavia, tako da je to više sličilo na odlazak na posao nego na užitak”, Jurica 34.

Nisam obraćao pažnju na njezine potrebe – “U svom prvom braku bio sam toliko mlad i neiskusan i nisam znao da muškarci i žene trebaju različit pristup vođenje ljubaviu. Obavio bih odnos brzo, dok je moja supruga očekivala da traje dulje i da bude više intimnosti. Neugodno mi je kad sada razmišljam o tome”, Lovro 52.