Šeširi i kačketi su obavezan modni detalj za dame svih generacija!

Osim praktičnosti u zimskom periodu, šeširi i kačketi su i modni detalji, koji svakom autfitu daju poseban pečat. Zaokružite svoj stajling ove sezone, nekim elegantnim šeširom, ili nekim upečatljivim kačketom, koji su odlični za casual varijante


Šeširi sa ukrasima su najtraženiji model u ovom periodu! Oni su efektni, elegantni i prefinjeni. Uz šešir sa biserima, nikakav dodatni aksesoar vam nije potreban. Ukoliko volite da budete primijećene, možete da birate šeširu crnoj i bež varijanti.

Ukoliko volite klasičnije, a opet efektne i ukrašene šešire, ovaj model je idealan za vas. Odlično se uklapa u sve modne stilove, i odlično pristaje damama svih generacija.

Kačketi su svakoj modernoj djevojci neophodni. Kačketi sa natpisima, su must have u ovom periodu. Kačket Awesome as you see je naš favorit! Može se iskombinovati uz različite odjevne kombinacije.
Animal print je dezen koji će se u ovoj godini i te kako nositi! Kačket sa leopard šarama je veoma upečatljiv, i dostupan je u dvije različite varijante. Budite smjele i drugačije.