Serijski prognozer Dejvid Mid: Kraj svijeta – Apokalispa počinje 11. aprila

Kraj svijeta će početi 11. aprila ove godine, kažu hrišćanski prognozeri koji vjeruju da su znaci apokalipse očigledni u posljednjih nekoliko mjeseci.

Dejvid Mid, koji je ranije tvrdio da će sedmogodišnji kraj svijeta početi 23. septembra 2017. godine, kaže da je datum početka apokalipse 11. april. Mid počinje članak na “Planet X News” sa: “Antihristova pjesma počinje, sve je gotovo“.

Mid daje spisak razloga zašto vjeruje veruje da će to biti datum kraja svijeta, dodajući i da će to biti godina kada se Antihrist konačno otkriva da je uvod u apokalipsu.

Teoretičar zavjere kaže da je “Veliko američko pomračenje” koje se dogodilo 21. avgusta prošle godine bilo “predznak sedmogodišnjeg perioda iskušenja“.

Mid je dodao da je pomračenje sunca počelo u Oregonu, 33. državi, a završilo se u Južnoj Karolini, koja je na 33. paraleli – krug širine koji je 33 stepeni sjeverno od ekvatorijalne ravni.

Mid je rekao: “Posljednje pomračenje ove prirode je bilo prije 99 godina (33×3)“.

Broj tri je značajan u biblijskim terminima, jer predstavlja Sveto Trojstvo. Trideset tri godine je imao Isus kada je umro.

On nastavlja sa tim da su “ludi ljudi” Ujedinjenih nacija 21. decembra proglasili da Jerusalim nije glavni grad Izraela.

42 dana nakon toga je uslijedio krvavi crveni plavi supermjesec. Nakon toga, Mid kaže: “Ron Riz, dugogodišnji biblijski naučnik kaže da Iskušenje počinje tačno ili oko 11. aprila 2018. godine“.

Mid kaže da će Antihrist izaći iz sjenke poslije ovog datuma- “Ja mislim da znam ko je to, ali nema šanse da objavim tu informaciju“.

Rekao je da će Sjeverna Koreja započeti Treći svjetski rat kasnije ove godine, i da će se pojaviti Planeta X – mitska planeta koja se navodno kreće prema našem Sunčevom sistemu, i koja će izbaciti Zemlju iz svoje ose i prouzrokovati razaranja.

Mid je rekao: “Na pola puta kroz Iskušenje, Antihrist će se proglasiti u obnovljenom hebrejskom hramu u Jerusalimu. Postoji velika nevolja od momenta pa nadalje. Sve eskalira stotinu puta jače“.
“Vrijeme Antihrista je kratko (pune 3,5 godine), ali on za to vrijeme izaziva haos na Zemlji. On stvara nuklearne ratove i kao rezultat toga nastaju glad i pomor.“ (Izvor: webtribune.rs)