ŠERIF KONJEVIĆ LIJEČI HEMOROIDE SAŠI POPOVIĆU!

Popularni Šera se redovno brine o Popovićevim hemoroidima…. Saša ga je poslušao pa sada redovno pere stražnjicu i pari je na kamilici

Od prošle godine Šerif Konjević i Saša Popović su nerazdvojni. „Grand“ je za Šerifa najmoćnija produkcijska kuća na Balkanu, a Šerif je za prvog čovjeka „Granda“ Sašu Popovića pjevačina kakav se rijetko rađa na ovim prostorima.

Oni, zapravo, i nisu imali iskopane ratne sjekire. Zbog ratnih aferima prekinuti su svi kontakti. Šerifu su u „Grandu“ zamjerali „Vukove“, a Šerif nije mogao oprostiti Saši što je ratnih godina tješio bosanske pjevače da ne brinu. Pjevaće se na Baščaršiji „Igrale se delije….“

Pomirenju su kumovali Marija Šerifović, Dragan Stojković Bosanac i Aca Lukas. Njih dvojica su sjeli u kancelariju krajem prošle godine, piše aura.ba portal, i sve nesporazume riješili. Šerif je preko noći postao član svih „Grandovih“ žirija, a Saša Popović samo što ne cvrkuće kada najavljuje Šerifa.

Nije to bez razloga! Šerif je pokazao veliko interesovanje i brigu za Sašine hemoroide. Dao mu je uputstva kako da ih održava redovnim pranjem kamilicom. Uz to nabavio mu je i neke meleme od bosanskih travara. (aura.ba)