SELMA BAJRAMI U STRAHU OD RAKA UKLANJA SILIKONE: NOĆIMA SANJAM ANĐELINU ĐOLI

Zdravlje mi je preče od ljepote – poručuje popularna tuzlanska pjevačica

Selma Bajrami priznaje da je povećanjem grudi, jer je to bilo u trendu, napravila životnu grešku. Kaže, u vremenuima „mladosti – ludosti“ nije razmišljala o posljedicama. Ali, vremenom, kako stari, a rodni list pogužvaniji, počela je osjećati i prva žiganja i probadanja u grudima.

„Grdno se kajem što sam to ikada uradila. Imala sam lijepe i prirodne grudi, ali ja hoću da budem cool. Od velikih grudi me znaju zaboljeti leđa. Veliki je to teret, a ja sitna. Nema mi druge. Nego ih smanjivati – kaže Selma.

Kako je uspjela ovladati i internetom, počela je i guglati. Istraživati sve o silikonima i implatantima.

„Guglala sam i tako došla do nekih informacija koje su mi sledile krv u žilama. Čitala sam da su implantati potencijalno kancerogeni, što me bacilo u paranoju. Noćima nisam spavala čitajući razne članke o tome na internetu – kazala je Bajrami i dodala:

„ Sanjam sudbinu Anđeline Đoli. Njena majka je umrla od raka dojke, doktori su čak i Anđelini rekli da ima visok procenat šansi da oboli od istog raka. Džolijeva je dala da joj odsijeku prirodne grudi da bi uklonili rizik od raka i tako treba da razmišlja svaka normalna osoba, da je zdravlje preče od ljepote.